- 42,596
- 43,599
- 113
Ne demişim ben la uyku sersemiyiz puhaahaVale ne diyorsa ona göre uyalım 7 çok oldu aq
Ne demişim ben la uyku sersemiyiz puhaahaVale ne diyorsa ona göre uyalım 7 çok oldu aq
Benim sitede çıkmıyor senin orda varsa salla ama barem 170 üstüyse alt alAdam bee sabahki maca 50 k salliyim diyorum alt olan maça
Yoksun dost olsan ilk seni yazardım puahaSeni yazdım üst köşeye 😂😂😂
Roll yapıyordum 😉😉Yoksun dost olsan ilk seni yazardım puaha
Sağol kıralll iyi tavsiye verdin valla 😂 puauauuquBenim sitede çıkmıyor senin orda varsa salla ama barem 170 üstüyse alt al
İyi gcler resoooErhana attım dağıtımı o yapacak dostlar. Herkese iyi geceler tabi bu mümkünse eğer
Eyvallah kanka iyi gecelerErhana attım dağıtımı o yapacak dostlar. Herkese iyi geceler tabi bu mümkünse eğer
İyi geceler kesene bereketErhana attım dağıtımı o yapacak dostlar. Herkese iyi geceler tabi bu mümkünse eğer
İyi geceler reşat emeğine sağlıkErhana attım dağıtımı o yapacak dostlar. Herkese iyi geceler tabi bu mümkünse eğer
Bitti güzel kardeşim bittii 😂O degil sen zenginsin diye sürekli unutuyorum seni dost puaha
Mesajı aç dostListedeki arkadaşlar bana iban veya paratim atsin
Ben gol olur dedim ama brezilyadan 1 gol bile beklemek insani yorar dost@osmanarslan72 @Erhan2121 Brezilya 1 😂