- 15,855
- 9,788
- 113
NSMSJDKAKXKAN mantikliÇeksin biz atarsak hiç değilse 400 kayip bonusu aliriz
NSMSJDKAKXKAN mantikliÇeksin biz atarsak hiç değilse 400 kayip bonusu aliriz
Dost hazır red yemisken 2 zar sallayalim burada kan çıkacak yoksa 😂
Barios a zar bana da slot demeyin dost lutfen puahaDost hazır red yemisken 2 zar sallayalim burada kan çıkacak yoksa 😂
Aklımdan geçmedi değil valla ama sonra burda 20 🔪 yerim diye vazgeçtimDost hazır red yemisken 2 zar sallayalim burada kan çıkacak yoksa 😂
Sen en zir deli olanimizsin 😂😂
Parayı alıp bı kere kırmızıya bassana dost herkesin cebine 500 girdin çok uzamazda en azindanBarios a zar bana da slot demeyin dost lutfen puaha
Valla bi o ligte gol cikiyor kolombia Arjantin brezliyanin hali ortadaSendeki bu Bolivya fantezisi
Gelir mi bir bonus huntAklımdan geçmedi değil valla ama sonra burda 20 🔪 yerim diye vazgeçtim
Eskisi gibi değilValla bi o ligte gol cikiyor kolombia Arjantin brezliyanin hali ortada
Doğru orası da alt olmaya başladı aslında gece maçlarına alt oynasak zengin olurdukEskisi gibi değil
Siyah gelirse ortada kalirizParayı alıp bı kere kırmızıya bassana dost herkesin cebine 500 girdin çok uzamazda en azindan
Sen sallarsin uyursun o kolayAbi hemen karar verin 1500 paranız var nasil yapacaksınız. Çünkü para gelir gelmez uyayacam
At bana 2 adim yaparim ne gelirse pay ederimAbi hemen karar verin 1500 paranız var nasil yapacaksınız. Çünkü para gelir gelmez uyayacam
Sen kimlere vericeksin aklindan gecen onu bir dusun onlar karar versinAbi hemen karar verin 1500 paranız var nasil yapacaksınız. Çünkü para gelir gelmez uyayacam
Yoo at bana ben yaparım tek adım 😂😂Abi hemen karar verin 1500 paranız var nasil yapacaksınız. Çünkü para gelir gelmez uyayacam