- 24,318
- 17,294
- 113
hayirlisi 🙏Ben gol olur dedim ama brezilyadan 1 gol bile beklemek insani yorar dost
hayirlisi 🙏Ben gol olur dedim ama brezilyadan 1 gol bile beklemek insani yorar dost
Sen osmanin peşine dus dost puahahayirlisi 🙏
O beni bulur merak etme 😂Sen osmanin peşine dus dost puaha
Uyuyor o simdi puahO beni bulur merak etme 😂
Hani bana gelmedi.😂😂Ödüller ulaştı kesenize bereket @Barrios Emegine sağlık @Erhan2121
Millet aç aç yarin şl maclari var git acil 100k bul puahaEvet beyler 1500 u bana verseydiniz 4 k paranız vardı smdi.😂😂 @osmanarslan72 Brezilya 1.1 paşam 😘😘
Senden alırız yarn ceza kescm sana çünkü artk 😂Millet aç aç yarin şl maclari var git acil 100k bul puaha
Bizde eskiden loserste ceza kesiyorduk puhhaaSenden alırız yarn ceza kescm sana çünkü artk 😂
Dediğin kimse tanımam 😂 @osmanarslan72 Brezilya 3 az sonra 4 olacakBizde eskiden loserste ceza kesiyorduk puhhaa
5 olursa lazin kuponu da geliyorDediğin kimse tanımam 😂 @osmanarslan72 Brezilya 3 az sonra 4 olacak
İlk yarı gol gelse 6 da olurdu5 olursa lazin kuponu da geliyor
Bende Bolivya 2.5 ust dedim 3 orani vardi ben dediğim zaman mac 2 0 olmusDediğin kimse tanımam 😂 @osmanarslan72 Brezilya 3 az sonra 4 olacak
Aynen ilk yari gol gelmedi surede kalmamisİlk yarı gol gelse 6 da olurdu
Büyük sözü dinlicen arada 😂😂Bende Bolivya 2.5 ust dedim 3 orani vardi ben dediğim zaman mac 2 0 olmus
Tm abi puhhaBüyük sözü dinlicen arada 😂😂
Gene 5 li çete@Erhan2121 sen 5 kişi secer misin lütfen burda ilk kupondan itibaren olan çünkü 5 kişiden fazla çıkıyor birileri alamayacak ayıp olacak ben secersem
Yalan yok Uyumanı bekledik meto helal et puhahaGene 5 li çete
@Barrios hak yemez dıye bılırdık ortada hak kalmamısYalan yok Uyumanı bekledik meto helal et puhaha