Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling bella / Kasa 3k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,342
13,441
113
Hayır hayır şimdi dökerim buraya bütün telegram gruplarını
İnsanları düşman yapıyor buradakilere biliyoruz kim kimle yazarım hepsini aptal mıyız biz kardeşim kaç senedir buradayız
Anında laf dedikodu adam çekiştirme arkadan konuşma tanımadığı adam hakkında yorumlar yapılıyor hiç tanımadığı adama bile düşman yaparlar adamı gerek yok böyle şeylere
İnsan sevdiği insana kırılır enişte ben de bunu diyorum. Bu adamlar başkası olsa muhtemelen siklemez böyle uzun uzun yazmaz. Kimsenin niyeti kimseyi kırmak değil. Özellikle ben sadece samimi bir eleştiri yaptım. Bunda da nankör oluyorsam ne diyeyim. Şurada 3-5 tane sohbetimiz olan insan kaldı herkes birbirine dargın. Bunlar konuşulmayan da geçmez aslında ama düzgünce de konuşamıyoruz biz hep beraber. Ne diyelim enişte hayırlısı olsun

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,641
100,221
113
İnsan sevdiği insana kırılır enişte ben de bunu diyorum. Bu adamlar başkası olsa muhtemelen siklemez böyle uzun uzun yazmaz. Kimsenin niyeti kimseyi kırmak değil. Özellikle ben sadece samimi bir eleştiri yaptım. Bunda da nankör oluyorsam ne diyeyim. Şurada 3-5 tane sohbetimiz olan insan kaldı herkes birbirine dargın. Bunlar konuşulmayan da geçmez aslında ama düzgünce de konuşamıyoruz biz hep beraber. Ne diyelim enişte hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun vurucu daha da uzatmanın anlamı yok ayrıştırmaya gerek yok ortalığı ayrılan ayrıldı zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...