Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling bella / Kasa 3k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,878
1,555
113
Ne sadakası dostum ne fesat adamsın sen baştan liste çıkıyor ona göre gönderiliyor bana para. Şimdi sana atacağım kendi payım oluyor
Dostum problem şu. Çıkan listede ben niye yokum senin veya başkasının yaptığı. Ben laiğiyle takip ettim

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,339
54,150
113
Forum da bazen shellac diyordu duda ben inanıyordum yazdığınız şeylere bi bakin beyler para için tipten tribe girmenin anlami yok ama size disardan biri gelip bu konuya baksa size sadece acır bence yapmayın artık kalitenizden odun vermeyin artık kimin nasibinde ne varsa onu yer sadece ötesi olmaz

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,964
49,149
113
Beyler nacizene fikrimdir para gelir gider gördüğünüz üzere hergun birinde toplanıyor bosverin insanlik bakidir

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,676
10,985
113
Yav herkes birbirine ne salladı be.Hepinizi tanırım sohbetim vardır kimseye bir şeyde diyemiyorum.Siz en iyisi bana bi 5K atında ben sizi bu hayattan kurtarayım

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,185
17,753
113
Forum da bazen shellac diyordu duda ben inanıyordum yazdığınız şeylere bi bakin beyler para için tipten tribe girmenin anlami yok ama size disardan biri gelip bu konuya baksa size sadece acır bence yapmayın artık kalitenizden odun vermeyin artık kimin nasibinde ne varsa onu yer sadece ötesi olmaz
Vay kardeşim benim helal olsun

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,343
13,441
113
Aman ha belladan para alanlar dikkat etsin yarın öbür gün dmnize saçma sapan şeyler yazabilir benden söylemesi

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,676
10,985
113
Birgün bizimde inşallah bir kere su kumardan 100 k vurabilsem neler yapacagimda olmuyor bir türlü Max 40 k çektik kumar hayatımızda
İyiki vurmuyorsun vurunca daha kötü oluyor İnan bana bak.Büyük para büyük sorumluluk büyük batış büyük borç demektir.En güzeli az kazanç az kayıp

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,485
29,792
113
Yav herkes birbirine ne salladı be.Hepinizi tanırım sohbetim vardır kimseye bir şeyde diyemiyorum.Siz en iyisi bana bi 5K atında ben sizi bu hayattan kurtarayım
Para gelir gider önemli olan karakterin değişmemesidir. bak bana yine bi sürü kişi kendi kendine bozulmuş triplere girmiş bana karşı haberimiz yok tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali adam yazmasa haberimiz yok bozuk attığından. Halbuki bu adamlara sadece faydamız dokunmuştur ama Kendi kendilerine bi hallere girmişler konuya yazınca haberim oluyor beyefendilere dönmemişim...🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...