Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling bella / Kasa 3k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,666
100,236
113
Ulan bizi tanımayan yok forumda atmasa yine bir şey demeyecektim takipte ettim şu rollingte kimse zorla tutmuyor gelmiyorsa kelime yapmayın bir daha o adamı takip etmezsin olur biter şu işi sigortalı işe çevirdiniz yoksa yok
Adam bana Papara yaz demişti zamanında bana attığı mesajla 2 sini alıntı yapıp biri eyvallah reis demiş kendi paparasını yazmış aldı gitti parayı bir şey demedim bırakın bu işleri artık

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,660
10,969
113
Para gelir gider önemli olan karakterin değişmemesidir. bak bana yine bi sürü kişi kendi kendine bozulmuş triplere girmiş haberimiz yok tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali adam yazmasa haberimiz yok bozuk attığından. Halbuki bu adamlara sadece faydamız dokunmuştur ama Kendi kendilerine bi hallere girmişler konuya yazınca haberim oluyor beyefendilere dönmemişim...🙂
Bro bana mı laf vurdun ben anlamadım ki 😂 Baya felsefik mesaj var ben paradan en son değişen kişilerdenim sende bana dememişsindir diye düşünüyorum 😂

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,485
29,792
113
Bro bana mı laf vurdun ben anlamadım ki 😂 Baya felsefik mesaj var ben paradan en son değişen kişilerdenim sende bana dememişsindir diye düşünüyorum 😂
Yok yaw senlik birşey Yok üstüne alınma bana bozuk atanlar bi anda muhabbet i kesiyorlar haberimiz olmuyor söylemiyorlarda sonra gelip konuya yaziyoz bilmeden 🙂

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,660
10,969
113
Yok yaw senlik birşey Yok üstüne alınma bana bozuk atanlar bi anda muhabbet i kesiyorlar haberimiz olmuyor söylemiyorlarda sonra gelip konuya yaziyoz bilmeden 🙂
Sıkma canını kaldır patlıcanını Tokatlı.Bi Virabet rolüne girde kendine gel sen 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...