Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ben Kaç Yaşındayım

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,416
3,802
113
kanka bende böyle düşünüyordum ama başına bazı şeyler gelmeden bilemezsin anlamakta anlatabikmekte zor bir gün bir yerde umarım olmaz tek başına kalıpta yardım isteyebileceğin kimse kalmazsa elden ve ayaktanda düşmüşsen o zaman anlarsın ne demek istediğimi, şimdi muhtemelen başın dara düşse anne baba gardaş diyebileceğin insanlar var bu muhabbet ondan böyle herkesin kendi seçimi
Açıkçası ben bu döngüyü kırmak istiyorum :D Yani ebeveynlerimizin yaşlanınca yalnız kalma korkuları yüzünden bizler dünyaya geldik. Zaten ben çok sağlıksız bir hayat yaşıyorum. Çok büyük ihtimal kalpten giderim. O kadar yaşamam

Ayrıca nihilistim. Yani bana göre hayatın herhangi bir anlamı amacı da yok

Baronizm

Baronizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,705
6,790
113
Şu konuyu açma sebebim tamamen gırgır şamata ve espri bunu ciddiye alıp hakaret eden avaneler bu kadar ciddiye almayın şu hayatı relax. :) :) iddia kumar kafayı yedik hepimiz aiqq

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,348
20,893
113
Açıkçası ben bu döngüyü kırmak istiyorum :D Yani ebeveynlerimizin yaşlanınca yalnız kalma korkuları yüzünden bizler dünyaya geldik. Zaten ben çok sağlıksız bir hayat yaşıyorum. Çok büyük ihtimal kalpten giderim. O kadar yaşamam

Ayrıca nihilistim. Yani bana göre hayatın herhangi bir anlamı amacı da yok
Amcam 63 yaşında bildim bileli 4 paket sigara içer 30 lu yaşlarda hep derdi babama ben fazla yaşamam çocuklara falan göz kulak ol diye yaşı 63 oldu hala 3 paket sigara içer hala turp gibi daha bi 10 senesi daha taş var onu Allah bilir sağlıklı yaşasanda yaşamasanda vaden dolmadan ölmeyeceksin .

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
Şöyle düşün kardeşim birde yaşlandın annen baban abin kardeşin ne varsa kaybettin tek başına kaldın yaşın 60 olmuş hastasın hastaneye yattın başında kim duracak sana kim bakacak veya adliyelik mahkemelik işlerin oldu yada en basiti cezaevine düştün iyi kötü bir evladının sana bakması mı var yada tek başına çaresiz kalmak mı ihtiyaçların var sana kim yardımcı olacak veya kim destek olacak evlilik gençlikte değil yaşlılıkta önemlidir haa benim çok param var ya bakıcıda tutarım hizmetçide tutarım dersen orası başka bilemem onların samimiyetide nasıl olur bilemem aslında aileler bu yüzden evlendirme peşinde bunu anne baba olmadan anlamak zor
Yaşlılık hastalık ikiside hastalanıyor karı bakamaz dolayısıyla ikincisi hapislik sen hapse girince aklın karı da kalır beni aldatıyormu diye evlilik hiçbir zaman iyi değil wil wil wil adamın başını yiyorlar 🤣

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,707
8,744
113
Konu sürekli up up up olunca derin düşüncelere daldım.
26 yaşındaki birinden 9 yaş büyük olduğumu hisseder gibi oldum ve hissettim.
Boşu boşuna harcanmış yıllar. Çok fazla dramatize de etmek istemem ama harbiden kara delik gibi.

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,854
3,544
113
23 Eylül 1999 şimdi dalga geçmeyin bugün beni deli ettiler 27 yaşındayım diyorum 28 yaşındasın diyorlar kaç yaşındayım ben aiq
Sana kallavi bi 1984 vereyim,99'u bana ver kardeşim kafan rahat olsun üçün beşin muhasebesini yapmadan 42 der geçersin ;)

Baronizm

Baronizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,705
6,790
113
Konu sürekli up up up olunca derin düşüncelere daldım.
26 yaşındaki birinden 9 yaş büyük olduğumu hisseder gibi oldum ve hissettim.
Boşu boşuna harcanmış yıllar. Çok fazla dramatize de etmek istemem ama harbiden kara delik gibi.
Bu kadar gerilme kuşum laf sokacam diye hayatı bu kadar ciddiye alma eğlencene bak. :)

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,238
2,452
113
Bu nasıl konu 🤣🤣

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,416
3,802
113
Amcam 63 yaşında bildim bileli 4 paket sigara içer 30 lu yaşlarda hep derdi babama ben fazla yaşamam çocuklara falan göz kulak ol diye yaşı 63 oldu hala 3 paket sigara içer hala turp gibi daha bi 10 senesi daha taş var onu Allah bilir sağlıklı yaşasanda yaşamasanda vaden dolmadan ölmeyeceksin .
Ben sigara kullanmıyorum ama uyku saatlerim çok değişken ve obezim. Gene de yediğime içtiğime dikkat eden birisi değilim. Bi ara vermeyi denedim hatta 30 kilo verdim ama sonra yaklaşık 50 kilo aldım. Birçok şeyi saldım zaten. Kendimi beğendirmek gibi bir kaygım da yok artık. 63'lü yaşları görebileceğimi sanmıyorum açıkçası

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,348
20,893
113
Ben sigara kullanmıyorum ama uyku saatlerim çok değişken ve obezim. Gene de yediğime içtiğime dikkat eden birisi değilim. Bi ara vermeyi denedim hatta 30 kilo verdim ama sonra yaklaşık 50 kilo aldım. Birçok şeyi saldım zaten. Kendimi beğendirmek gibi bir kaygım da yok artık. 63'lü yaşları görebileceğimi sanmıyorum açıkçası
Dediklerinin hepsi türk insaninda mevcut kilom yoktur ama uyku düzenimde yoktur sabah tavuk yiyip akşama peynir zeytin yiyebilirim umrumdada değil pek açıkçası evli olmuş olmasam bir çocuğum olmuş olmasa şu dakika intihar bile ederdim. Hayat parası olana çalana çırpana can yakana güzel nefes alıp vermek yaşamaksa aha ağaçlarda nefes alıp veriyor en fazla gölgesinde serinlersin.