- 1,034
- 29
- 48
akıllı zor bulursun burdaSıyırmalık bunlar
akıllı zor bulursun burdaSıyırmalık bunlar
Kim akıllı arıyorki skmdn aşagı Kasımpaşaakıllı zor bulursun burda
kasımpasa dedinde üstünde 5k para gitti bugünKim akıllı arıyorki skmdn aşagı Kasımpaşa
Açıkçası ben bu döngüyü kırmak istiyorumkanka bende böyle düşünüyordum ama başına bazı şeyler gelmeden bilemezsin anlamakta anlatabikmekte zor bir gün bir yerde umarım olmaz tek başına kalıpta yardım isteyebileceğin kimse kalmazsa elden ve ayaktanda düşmüşsen o zaman anlarsın ne demek istediğimi, şimdi muhtemelen başın dara düşse anne baba gardaş diyebileceğin insanlar var bu muhabbet ondan böyle herkesin kendi seçimi
Amcam 63 yaşında bildim bileli 4 paket sigara içer 30 lu yaşlarda hep derdi babama ben fazla yaşamam çocuklara falan göz kulak ol diye yaşı 63 oldu hala 3 paket sigara içer hala turp gibi daha bi 10 senesi daha taş var onu Allah bilir sağlıklı yaşasanda yaşamasanda vaden dolmadan ölmeyeceksin .Açıkçası ben bu döngüyü kırmak istiyorumYani ebeveynlerimizin yaşlanınca yalnız kalma korkuları yüzünden bizler dünyaya geldik. Zaten ben çok sağlıksız bir hayat yaşıyorum. Çok büyük ihtimal kalpten giderim. O kadar yaşamam
Ayrıca nihilistim. Yani bana göre hayatın herhangi bir anlamı amacı da yok
1623 Eylül 1999 şimdi dalga geçmeyin bugün beni deli ettiler 27 yaşındayım diyorum 28 yaşındasın diyorlar kaç yaşındayım ben aiq
İddia kumar madde bence sende👌😒Şu konuyu açma sebebim tamamen gırgır şamata ve espri bunu ciddiye alıp hakaret eden avaneler bu kadar ciddiye almayın şu hayatı relax.![]()
iddia kumar kafayı yedik hepimiz aiqq
Yaşlılık hastalık ikiside hastalanıyor karı bakamaz dolayısıyla ikincisi hapislik sen hapse girince aklın karı da kalır beni aldatıyormu diye evlilik hiçbir zaman iyi değil wil wil wil adamın başını yiyorlar 🤣Şöyle düşün kardeşim birde yaşlandın annen baban abin kardeşin ne varsa kaybettin tek başına kaldın yaşın 60 olmuş hastasın hastaneye yattın başında kim duracak sana kim bakacak veya adliyelik mahkemelik işlerin oldu yada en basiti cezaevine düştün iyi kötü bir evladının sana bakması mı var yada tek başına çaresiz kalmak mı ihtiyaçların var sana kim yardımcı olacak veya kim destek olacak evlilik gençlikte değil yaşlılıkta önemlidir haa benim çok param var ya bakıcıda tutarım hizmetçide tutarım dersen orası başka bilemem onların samimiyetide nasıl olur bilemem aslında aileler bu yüzden evlendirme peşinde bunu anne baba olmadan anlamak zor
Sana kallavi bi 1984 vereyim,99'u bana ver kardeşim kafan rahat olsun üçün beşin muhasebesini yapmadan 42 der geçersin23 Eylül 1999 şimdi dalga geçmeyin bugün beni deli ettiler 27 yaşındayım diyorum 28 yaşındasın diyorlar kaç yaşındayım ben aiq
Çokta önemli değik23 Eylül 1999 şimdi dalga geçmeyin bugün beni deli ettiler 27 yaşındayım diyorum 28 yaşındasın diyorlar kaç yaşındayım ben aiq
Bu kadar gerilme kuşum laf sokacam diye hayatı bu kadar ciddiye alma eğlencene bak.Konu sürekli up up up olunca derin düşüncelere daldım.
26 yaşındaki birinden 9 yaş büyük olduğumu hisseder gibi oldum ve hissettim.
Boşu boşuna harcanmış yıllar. Çok fazla dramatize de etmek istemem ama harbiden kara delik gibi.
27 ye gircen23 Eylül 1999 şimdi dalga geçmeyin bugün beni deli ettiler 27 yaşındayım diyorum 28 yaşındasın diyorlar kaç yaşındayım ben aiq
Ben sigara kullanmıyorum ama uyku saatlerim çok değişken ve obezim. Gene de yediğime içtiğime dikkat eden birisi değilim. Bi ara vermeyi denedim hatta 30 kilo verdim ama sonra yaklaşık 50 kilo aldım. Birçok şeyi saldım zaten. Kendimi beğendirmek gibi bir kaygım da yok artık. 63'lü yaşları görebileceğimi sanmıyorum açıkçasıAmcam 63 yaşında bildim bileli 4 paket sigara içer 30 lu yaşlarda hep derdi babama ben fazla yaşamam çocuklara falan göz kulak ol diye yaşı 63 oldu hala 3 paket sigara içer hala turp gibi daha bi 10 senesi daha taş var onu Allah bilir sağlıklı yaşasanda yaşamasanda vaden dolmadan ölmeyeceksin .
Dediklerinin hepsi türk insaninda mevcut kilom yoktur ama uyku düzenimde yoktur sabah tavuk yiyip akşama peynir zeytin yiyebilirim umrumdada değil pek açıkçası evli olmuş olmasam bir çocuğum olmuş olmasa şu dakika intihar bile ederdim. Hayat parası olana çalana çırpana can yakana güzel nefes alıp vermek yaşamaksa aha ağaçlarda nefes alıp veriyor en fazla gölgesinde serinlersin.Ben sigara kullanmıyorum ama uyku saatlerim çok değişken ve obezim. Gene de yediğime içtiğime dikkat eden birisi değilim. Bi ara vermeyi denedim hatta 30 kilo verdim ama sonra yaklaşık 50 kilo aldım. Birçok şeyi saldım zaten. Kendimi beğendirmek gibi bir kaygım da yok artık. 63'lü yaşları görebileceğimi sanmıyorum açıkçası
Koskoca Baron Kenanın derdine bak23 Eylül 1999 şimdi dalga geçmeyin bugün beni deli ettiler 27 yaşındayım diyorum 28 yaşındasın diyorlar kaç yaşındayım ben aiq