- 7,445
- 4,403
- 113
Şu görüntü kirliliğine bir dur diyin artık modum, biri çıkıp hakaret edecek gereksiz yere banlanacak, mecbur değiliz forumda her gün bunun abuk sabuk deliliğine katlanmaya. Yani şimdiye kadar muhtemel 50 defa banlardınız beni aynı konuları açsaydım. Kaldı ki muhabbet konuları da yasaklanmıştı @Daimon @ShellacBen sevda kuşuyam Ekli dosyayı görüntüle 955453
Birazcık küçük yazsaydın kirvecan böyle okuyamıyorumŞu görüntü kirliliğine bir dur diyin artık modum, biri çıkıp hakaret edecek gereksiz yere banlanacak, mecbur değiliz forumda her gün bunun abuk sabuk deliliğine katlanmaya. Yani şimdiye kadar muhtemel 50 defa banlardınız beni aynı konuları açsaydım. Kaldı ki muhabbet konuları da yasaklanmıştı @Daimon @Shellac
Deli falan da değil ha hepimiz den akıllı değilse ne olayım. Baktı tepkime alıyor iyice deliliğe vurdu kendiniBirazcık küçük yazsaydın kirvecan böyle okuyamıyorum![]()
Ne alakası var kardeşim seni zorla konuya bak diye zorluyomuyum git baska konularaDeli falan da değil ha hepimiz den akıllı değilse ne olayım. Baktı tepkime alıyor iyice deliliğe vurdu kendini
Allı turnabu senmisin doğru de
Ekli dosyayı görüntüle 955455
An sayfada her gün senin saçma deli taklitlerini görmek zorunda değilim.Ne alakası var kardeşim seni zorla konuya bak diye zorluyomuyum git baska konulara
Ben sevda kuşuyam Ekli dosyayı görüntüle 955453
Bakma kardeşim o zaman bakmaAn sayfada her gün senin saçma deli taklitlerini görmek zorunda değilim.
Ulan senin mallıklarını görmemek için foruma mı girmeyeyim. Deliysende deliliğini bil.Bakma kardeşim o zaman bakma
Güzel insan hoşuna gitmeyen konulara bakmaz isen daha sağlıklı olacaktırŞu görüntü kirliliğine bir dur diyin artık modum, biri çıkıp hakaret edecek gereksiz yere banlanacak, mecbur değiliz forumda her gün bunun abuk sabuk deliliğine katlanmaya. Yani şimdiye kadar muhtemel 50 defa banlardınız beni aynı konuları açsaydım. Kaldı ki muhabbet konuları da yasaklanmıştı @Daimon @Shellac
Valla modum bakma diyip geçmek kolay, sizde kolay olanı seçiyorsunuz maalesef. Aynı konuları başkası her gün açsa çok tan müdahale etmiş olacağınızı düşünüyorum. İyi günlerGüzel insan hoşuna gitmeyen konulara bakmaz isen daha sağlıklı olacaktır
Konu absürt olunca biz müdahele edebiliriz
Günün güzel geçsin
Niye sürekli ayrı ayrı konu açıyor ki . Tek bir konu açsın onun içinde paylaşsın sürekli. Çoğu kişi rahatsız oluyor artık bu tür saçma konulardanGüzel insan hoşuna gitmeyen konulara bakmaz isen daha sağlıklı olacaktır
Konu absürt olunca biz müdahele edebiliriz
Günün güzel geçsin
Kardeşim bak adminde dedi rahatsız olduğun konulara bakma bukadarmı zor ne garip adamsinizValla modum bakma diyip geçmek kolay, sizde kolay olanı seçiyorsunuz maalesef. Aynı konuları başkası her gün açsa çok müdahale etmiş olacağınızı düşünüyorum. İyi günler