- 7,437
- 4,400
- 113
Kardeşim sende rahatsız oluyosan sende bakmaNiye sürekli ayrı ayrı konu açıyor ki . Tek bir konu açsın onun içinde paylaşsın sürekli. Çoğu kişi rahatsız oluyor artık bu tür saçma konulardan
Kardeşim sende rahatsız oluyosan sende bakmaNiye sürekli ayrı ayrı konu açıyor ki . Tek bir konu açsın onun içinde paylaşsın sürekli. Çoğu kişi rahatsız oluyor artık bu tür saçma konulardan
Tek bir konu aç onun içinde takılKardeşim bak adminde dedi rahatsız olduğun konulara bakma bukadarmı zor ne garip adamsiniz
Hahahjajana garip olan ben miyim? Şimdi ikna oldum senin deli olduğuna devam et kardeşimKardeşim bak adminde dedi rahatsız olduğun konulara bakma bukadarmı zor ne garip adamsiniz
Allah'ım Yarabbim artık kisisel konular yasak denildi rahatsız oluyosan bakma kardeşim bukadarmı zorTek bir konu aç onun içinde takıl
Tedavi olsan da kurtulsak Forum olarakKardeşim sende rahatsız oluyosan sende bakma
Cikcikcik cikcik pırrrGüzel insan hoşuna gitmeyen konulara bakmaz isen daha sağlıklı olacaktır
Konu absürt olunca biz müdahele edebiliriz
Günün güzel geçsin
Kardeşim bak hala aynı rahatsız oluyosan git baska konularaHahahjajana garip olan ben miyim? Şimdi ikna oldum senin deli olduğuna devam et kardeşim
Git baska konulara benim konuma yazmaTedavi olsan da kurtulsak Forum olarak
Keşke ana sayfada konularını görmek zorunda kalmasakGit baska konulara benim konuma yazma
Kardeşim ozaman bakma konuma rahatsız oluyosan beyninmi almiyoKeşke ana sayfada konularını görmek zorunda kalmasak
Yoksay butonuna bastığın zaman görmezsin reis iyi forumlarKeşke ana sayfada konularını görmek zorunda kalmasak
Haylanım shellacta dedi rahatsız oluyosan iz yazmayın dedi hala yaziyolarYoksay butonuna bastığın zaman görmezsin reis iyi forumlar
Benimde rahatsız olduğum insanlar vardı yoksay yaptım yüz tane konuda açsalar görmem duymam forumun en güzel özelliklerinden birisiHaylanım shellacta dedi rahatsız oluyosan iz yazmayın dedi hala yaziyolar
Allı Turnam ne gezersin buradaAllı turna
Ödüm kopuyor acaba bir gün senin kadar mutlu olabilirmiyim diyeBen sevda kuşuyam Ekli dosyayı görüntüle 955453
Bak bu yorumlarını görmesem bugün foruma yazmicaktim görünce yazayım dedim bizim gibi her gün mutsuz olacaklarına adam bu şekilde hayattan keyif alıyorsa birak alsin bosver biz kendimize bakalımŞu görüntü kirliliğine bir dur diyin artık modum, biri çıkıp hakaret edecek gereksiz yere banlanacak, mecbur değiliz forumda her gün bunun abuk sabuk deliliğine katlanmaya. Yani şimdiye kadar muhtemel 50 defa banlardınız beni aynı konuları açsaydım. Kaldı ki muhabbet konuları da yasaklanmıştı @Daimon @Shellac
Admin @Barrios haklı ama ben bir sevda 🐦 yum konusunun kime ne faydası var. Açılmasında ki amaç nedir? Biz bir sohbet konusu açıp arkadaşlar ile lak lak yapsak hemen kapatılır.Güzel insan hoşuna gitmeyen konulara bakmaz isen daha sağlıklı olacaktır
Konu absürt olunca biz müdahele edebiliriz
Günün güzel geçsin
Kafasını dağıtıp muhabbet etmek istiyor dostumAdmin @Barrios haklı ama ben bir sevda 🐦 yum konusunun kime ne faydası var. Açılmasında ki amaç nedir? Biz bir sohbet konusu açıp arkadaşlar ile lak lak yapsak hemen kapatılır.
Bizde sohbet konusu açıp kafamızı Dağıtıyorduk kimseyi kırmiyorduk konular hep kapatıldı.Kafasını dağıtıp muhabbet etmek istiyor dostum
kimseyi kırmadan
normal bir şekilde
İlla bir anlam içermesi gerekmiyor
Düşüncen için teşekkürler