Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ben Sevda Kuşuyam

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,584
1,086
113
Aynen görmek istmeeyen yok say yapsın aga kapismaya gerek yok 🐦 olup uçak arkadaşla

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,566
53,321
113
Şu görüntü kirliliğine bir dur diyin artık modum, biri çıkıp hakaret edecek gereksiz yere banlanacak, mecbur değiliz forumda her gün bunun abuk sabuk deliliğine katlanmaya. Yani şimdiye kadar muhtemel 50 defa banlardınız beni aynı konuları açsaydım. Kaldı ki muhabbet konuları da yasaklanmıştı @Daimon @Shellac
Bak bu yorumlarını görmesem bugün foruma yazmicaktim görünce yazayım dedim bizim gibi her gün mutsuz olacaklarına adam bu şekilde hayattan keyif alıyorsa birak alsin bosver biz kendimize bakalım

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,069
18,094
113
Güzel insan hoşuna gitmeyen konulara bakmaz isen daha sağlıklı olacaktır
Konu absürt olunca biz müdahele edebiliriz
Günün güzel geçsin
Admin @Barrios haklı ama ben bir sevda 🐦 yum konusunun kime ne faydası var. Açılmasında ki amaç nedir? Biz bir sohbet konusu açıp arkadaşlar ile lak lak yapsak hemen kapatılır.

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
155,090
193,058
113
Admin @Barrios haklı ama ben bir sevda 🐦 yum konusunun kime ne faydası var. Açılmasında ki amaç nedir? Biz bir sohbet konusu açıp arkadaşlar ile lak lak yapsak hemen kapatılır.
Kafasını dağıtıp muhabbet etmek istiyor dostum
kimseyi kırmadan
normal bir şekilde
İlla bir anlam içermesi gerekmiyor
Düşüncen için teşekkürler

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,069
18,094
113
Kafasını dağıtıp muhabbet etmek istiyor dostum
kimseyi kırmadan
normal bir şekilde
İlla bir anlam içermesi gerekmiyor
Düşüncen için teşekkürler
Bizde sohbet konusu açıp kafamızı Dağıtıyorduk kimseyi kırmiyorduk konular hep kapatıldı.