Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin berkayb95 / Şans Dönünce Dönüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Beyler bence hiç tartışma olmasın şimdi adam 100k çekip 20 tl çekilişe katılma hakkı var o adama kalmış bir şey herkesin şansı eşit kazanırken de kaybederken de kimse beraber kaybetmiyor bu nedenle hiç gerek yok 100 kazanıp dağıtımda olur 10.000 kazanıp dönüp arkasını gidende herkese yinede teşekkür edip geçin burası sanal ortam kimse kimseyi tanımadan para veriyor bu bile yeterli bi neden iyi düşünceler için kime verildiğinin bir önemi yok

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,264
25,866
113
Dostum öyle tabi burda ne yaparsan yap yaranamazsin, 10k kazanip 9000 dağıtsan illa biri cikar neden 9500 dagitmadin der. 15k kazanınca zengin olmuyorum sözüm meclisten disari ama zenginin mali zugurdun cenesini hesabi acikcasi.
aga her yerde böyledir sadece foruma özel degil paran olur gider bi bakkalın veresiye defterindeki borcları kapatırsın biri çıkıp şurdaki bakkalı niye ödemedin der birine sadaka verirsin ya şununda ihtiyacı var der bu isler böyle

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,724
853
113
valla kardeş benim hiç kimseden bi beklentim yok ta kusura bakma ama çekilişe katılırken her çekilişe katılıyorsun ama dağıtırken adam seçip özelden attım diyorsun herkes ne kadar çok kazanırsa ben o kadar sevinirim ama daha dün burada çekiliş kovalayan adamın gelip burada şu kadar kazandım bu kadar kazandım diye gösteriş yapması da bana abes geliyor bu kumarda düşmekte var kalkmakta paran yokken kimseye eğilmeyeceksin para bulunca da yukarıdan bakmayacaksın para dağıtmak çekiliş yapmak tamamen kişinin insiyatifinde ama çekiliş falan yapmayacak kişi de burada kazandığı parayı sergilemesi bana saçma geliyor yok sevncini paylaşmış falan o işl

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
156,403
194,034
113
@berkayb95 dostum bir daha konu içinde sana şans parası göndereceğim muhabbeti vs olmazsa sevinirim. Konu içlerinde para muhabbeti istemiyoruz. sevincini paylaşmışsın, isteyen tebrik eder sevincine sevinç katar.. ama kesinlikle konu içinde para muhabbeti istemiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...