- 31,264
- 25,866
- 113
Sen isten mi çıktın ki
aga her yerde böyledir sadece foruma özel degil paran olur gider bi bakkalın veresiye defterindeki borcları kapatırsın biri çıkıp şurdaki bakkalı niye ödemedin der birine sadaka verirsin ya şununda ihtiyacı var der bu isler böyleDostum öyle tabi burda ne yaparsan yap yaranamazsin, 10k kazanip 9000 dağıtsan illa biri cikar neden 9500 dagitmadin der. 15k kazanınca zengin olmuyorum sözüm meclisten disari ama zenginin mali zugurdun cenesini hesabi acikcasi.
@Shellac öyle herkes kafasına göre çekiliş yapabiliyor mu dost ?7 kisi saat 02.30'a kadar begenmis 7 kisi arasindan 4. Kisi @xxberk764 ozelden yaz dostum papara numarani Ekli dosyayı görüntüle 114786
otelde barmenim kardeşim ben yeni bitti mesai nirmalde servisle dönüyoduk siparis vardı servisi kaçırdım yürüyorum maasa 1 hafta varSen isten mi çıktın ki
Anladım hocam eve gidene kadar tutabilecek kuponum yokkk malesef yoksa sans diyip seni eve yolalrdik 😄otelde barmenim kardeşim ben yeni bitti mesai nirmalde servisle dönüyoduk siparis vardı servisi kaçırdım yürüyorum maasa 1 hafta var
Yanlis hesaptan yazdim pardonKazanırsak ilerleyen saatlerde dagıtırız yine
aga bana gecen mesaj attın niye attin hala cevap vermedinKazanırsak ilerleyen saatlerde dagıtırız yine