- 72,160
- 38,163
- 113
Acı ve gerçekO bende de oluyor yav bağımlılık yapıyor adamda kızla sahildeyim takılıyoruz herşey güzel ortam on numara giriyorum gene de bir bakıyorum sayfayı yeniliyorum paramds oluyor halbuki ama işte enteresan
Acı ve gerçekO bende de oluyor yav bağımlılık yapıyor adamda kızla sahildeyim takılıyoruz herşey güzel ortam on numara giriyorum gene de bir bakıyorum sayfayı yeniliyorum paramds oluyor halbuki ama işte enteresan
Daha önce fotoğrafı vardı zaten buradaBizim sokaklara yapıştır da ilçeye gelince haberim olsun![]()
Merhaba kral senile hiç tanımadık Pp gerçekmi?Bizim sokaklara yapıştır da ilçeye gelince haberim olsun![]()
Yok Kayar zekaMerhaba kral senile hiç tanımadık Pp gerçekmi?
Ne varmis pp deMerhaba kral senile hiç tanımadık Pp gerçekmi?
Hatırlamıyorum neyseDaha önce fotoğrafı vardı zaten burada
Yaptığın ile övünüyorsun birde ha sende birazcık yapı olsa kalıbın olsa 20 yaşındaki bir çocuğun ne olursa olsun numarasını bulup ailesini arayıp oğlunuz yeğeniniz kumar oynuyor demezsin ve yaptığın şey ilede övünüyorsun.. suç senin değil seni hala bu forumda besleyenlerin ayıp kocaman ayıp yazıklar olsun o deveciyi ne kadar zor duruma soktun biliyor musun çocuk evle sorun yaşadı senin yüzünden ama ben sana birşey diyim mi bu hareketi herkese yapma o safmış üstüne gitmemiş başka birisi boynunu keser atar fazla yaşamazsın emin ol.Kufurlu konusuyosa 5 yasında olsun gene doverım
Kimin ailesini aramış kankaYaptığın ile övünüyorsun birde ha sende birazcık yapı olsa kalıbın olsa 20 yaşındaki bir çocuğun ne olursa olsun numarasını bulup ailesini arayıp oğlunuz yeğeniniz kumar oynuyor demezsin ve yaptığın şey ilede övünüyorsun.. suç senin değil seni hala bu forumda besleyenlerin ayıp kocaman ayıp yazıklar olsun o deveciyi ne kadar zor duruma soktun biliyor musun çocuk evle sorun yaşadı senin yüzünden ama ben sana birşey diyim mi bu hareketi herkese yapma o safmış üstüne gitmemiş başka birisi boynunu keser atar fazla yaşamazsın emin ol.
Bu metin devecibeyin panelden ailesine ulaşıp oğlunuz kumar oynuyor demiş.Kimin ailesini aramış kanka
Mevzu bu ise yazıklar olsunYaptığın ile övünüyorsun birde ha sende birazcık yapı olsa kalıbın olsa 20 yaşındaki bir çocuğun ne olursa olsun numarasını bulup ailesini arayıp oğlunuz yeğeniniz kumar oynuyor demezsin ve yaptığın şey ilede övünüyorsun.. suç senin değil seni hala bu forumda besleyenlerin ayıp kocaman ayıp yazıklar olsun o deveciyi ne kadar zor duruma soktun biliyor musun çocuk evle sorun yaşadı senin yüzünden ama ben sana birşey diyim mi bu hareketi herkese yapma o safmış üstüne gitmemiş başka birisi boynunu keser atar fazla yaşamazsın emin ol.
Ayıp valla kanka yazık deveci ye perişan olmuşturBu metin devecibeyin panelden ailesine ulaşıp oğlunuz kumar oynuyor demiş.
Baksana utanmadan ne duydunsan on katı doğrudur yazmış pes doğrusu yazıklar olsunMevzu bu ise yazıklar olsun
Çocuk numara falan değiştirmek zorunda kaldı bir sürü sitem etti bana özelden sorma ailemle kötü oldum dedi.Ayıp valla kanka yazık deveci ye perişan olmuştur
Alacak verecek meselesi yüzünden mi oldu bunlarÇocuk numara falan değiştirmek zorunda kaldı bir sürü sitem etti bana özelden sorma ailemle kötü oldum dedi.
Saga sola arkadaşımiza borcumuz vardır ama burda yeri geliyor dağıtım yapıyoruz tanımadığımız kişilere, çünkü bok yolu da olsa ortak gayemiz var birlikteyiz bu forumdaBaksana utanmadan ne duydunsan on katı doğrudur yazmış pes doğrusu yazıklar olsun
Yok aga forumdan metine küfür etti diye olmuş neyse uzatmayalım ama Allah'ın adaleti Şaşmaz elbet onunda Ahı üstünde kalmaz ne var küfür ettiyse sen hiç cahil olmadın mı ahmette saf çocuktur eline vur ekmeğini ye , o yüzden bu hale geldi zaten.Alacak verecek meselesi yüzünden mi oldu bunlar
Kardeşim kendi Aranda halledersin bulursun özelden sorununu çözersin küfür edersin ama aile aramak nedir yani yakışmaz hele ki 45-50 yaşında bir insana hiç yakışmaz boşuna dememişler cahile yaş sorulmZ diye.Saga sola arkadaşımiza borcumuz vardır ama burda yeri geliyor dağıtım yapıyoruz tanımadığımız kişilere, çünkü bok yolu da olsa ortak gayemiz var birlikteyiz bu forumda
Lan manyakmısın ole bısı olmadı kım uyduruyp bunu??Yaptığın ile övünüyorsun birde ha sende birazcık yapı olsa kalıbın olsa 20 yaşındaki bir çocuğun ne olursa olsun numarasını bulup ailesini arayıp oğlunuz yeğeniniz kumar oynuyor demezsin ve yaptığın şey ilede övünüyorsun.. suç senin değil seni hala bu forumda besleyenlerin ayıp kocaman ayıp yazıklar olsun o deveciyi ne kadar zor duruma soktun biliyor musun çocuk evle sorun yaşadı senin yüzünden ama ben sana birşey diyim mi bu hareketi herkese yapma o safmış üstüne gitmemiş başka birisi boynunu keser atar fazla yaşamazsın emin ol.
Kendisi dedi Metin aradı ailemi perişan oldum diye hatta seninle bir kişi daha varmış bilmiyorum sende az önce ne duyduysan 10 katı doğrudur yazmışsın onay vermişsin işte.Lan manyakmısın ole bısı olmadı kım uyduruyp bunu??
Tanımıyorum ama olaydan bağımsız yapana hiç yakıştıramadımBu metin devecibeyin panelden ailesine ulaşıp oğlunuz kumar oynuyor demiş.