Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Bernardo1 / Tekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,102
21,679
113
Kufurlu konusuyosa 5 yasında olsun gene doverım
Yaptığın ile övünüyorsun birde ha sende birazcık yapı olsa kalıbın olsa 20 yaşındaki bir çocuğun ne olursa olsun numarasını bulup ailesini arayıp oğlunuz yeğeniniz kumar oynuyor demezsin ve yaptığın şey ilede övünüyorsun.. suç senin değil seni hala bu forumda besleyenlerin ayıp kocaman ayıp yazıklar olsun o deveciyi ne kadar zor duruma soktun biliyor musun çocuk evle sorun yaşadı senin yüzünden ama ben sana birşey diyim mi bu hareketi herkese yapma o safmış üstüne gitmemiş başka birisi boynunu keser atar fazla yaşamazsın emin ol.

JanValjaN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,411
12,692
113
Yaptığın ile övünüyorsun birde ha sende birazcık yapı olsa kalıbın olsa 20 yaşındaki bir çocuğun ne olursa olsun numarasını bulup ailesini arayıp oğlunuz yeğeniniz kumar oynuyor demezsin ve yaptığın şey ilede övünüyorsun.. suç senin değil seni hala bu forumda besleyenlerin ayıp kocaman ayıp yazıklar olsun o deveciyi ne kadar zor duruma soktun biliyor musun çocuk evle sorun yaşadı senin yüzünden ama ben sana birşey diyim mi bu hareketi herkese yapma o safmış üstüne gitmemiş başka birisi boynunu keser atar fazla yaşamazsın emin ol.
Kimin ailesini aramış kanka

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,080
8,042
113
Mevzu bu ise yazıklar olsun

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,102
21,679
113
Alacak verecek meselesi yüzünden mi oldu bunlar
Yok aga forumdan metine küfür etti diye olmuş neyse uzatmayalım ama Allah'ın adaleti Şaşmaz elbet onunda Ahı üstünde kalmaz ne var küfür ettiyse sen hiç cahil olmadın mı ahmette saf çocuktur eline vur ekmeğini ye , o yüzden bu hale geldi zaten.

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,102
21,679
113
Saga sola arkadaşımiza borcumuz vardır ama burda yeri geliyor dağıtım yapıyoruz tanımadığımız kişilere, çünkü bok yolu da olsa ortak gayemiz var birlikteyiz bu forumda
Kardeşim kendi Aranda halledersin bulursun özelden sorununu çözersin küfür edersin ama aile aramak nedir yani yakışmaz hele ki 45-50 yaşında bir insana hiç yakışmaz boşuna dememişler cahile yaş sorulmZ diye.

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,651
37,702
113
Lan manyakmısın ole bısı olmadı kım uyduruyp bunu??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...