Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Bernardo1 / Tekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpakone

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,757
2,878
113
Tolga
Eminehawk
Cevher
Dd8
Janvaljean
Akhasya
Aqua
Ykrdz
Gulboz
Snorkel
Adammaster
Gozgoz
Orhan
Mrtozturk
Kaplan
İlk 15 beğenen arkadas
Trx yoksa yok deyin bir sonraki sıradan devam edeyim
15x200
alikemal takip etimiş yok marley takip etmiş yok egehandro takip etmiş yok mr.yk takip etmiş yok ozkan takip etmiş yok bak takip edenlerin hiçbirisini eklememissin reis neyse kendin bilirsni bol şanslar kesene bereket

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,327
24,133
113
Tebrikler dost en başından beri takipte değildim

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,339
8,462
113
alikemal takip etimiş yok marley takip etmiş yok egehandro takip etmiş yok mr.yk takip etmiş yok ozkan takip etmiş yok bak takip edenlerin hiçbirisini eklememissin reis neyse kendin bilirsni bol şanslar kesene bereket
Takip ederken maçın bitmesine yakın 24 saat açık kalsın millet beğensin felan yazınca ben de begeniyi geri çekip öyle takip etmeye çalıştım onceligimiz roll sahibi kazansın

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,195
38,863
113
Takip ederken maçın bitmesine yakın 24 saat açık kalsın millet beğensin felan yazınca ben de begeniyi geri çekip öyle takip etmeye çalıştım onceligimiz roll sahibi kazansın
Jacabin bana devretti Ben de sana devrediyorum sen takip etmişsin

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,769
8,048
113
Noluyor yav birileri de bana devretsin 😂

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,195
38,863
113
Doğru diyorsun sen dağıt o zaman dagitmazsan linç yersin
Ben dağıtırım diyen adam dolandırıcıdır unutma Çünkü bunun riskine girmez kimse 15 kişi havale durmadan yapacaksın ama böyle Bilirsin mesela tanıdıklarından mesela 5 kişiye sen atarsın 4 kişiye atar örnek veriyorum

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,769
8,048
113
Ben dağıtırım diyen adam dolandırıcıdır unutma Çünkü bunun riskine girmez kimse 15 kişi havale durmadan yapacaksın ama böyle Bilirsin mesela tanıdıklarından mesela 5 kişiye sen atarsın 4 kişiye atar örnek veriyorum
Ben listede yokum Muro banada sıksın bir kahvaltı parası dağıtım yaparım

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,769
8,048
113
Vallahi bilmiyorum Kral bu riske girilmez 15 kişi ben dağıtırım diyen adam yalan söyler yanlış anlama beni senin için değil ortaya konuşuyorum
Doğru söylüyorsun ama boş var 2.3 tane hesap sıkacaksa banada yaparim aga yeri geliyor günde 20 defa para atiyoz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...