- 5,758
- 2,878
- 113
yok bana istersn verme ben hep takıp etmem rol bu sefer tkip ettim de aslında takıp edenlere ve artanını beğenenler arasında seçmen daha adaletli olurduBeğenenler in yarisini seçtim kral bu sefer öyle yaptim
yok bana istersn verme ben hep takıp etmem rol bu sefer tkip ettim de aslında takıp edenlere ve artanını beğenenler arasında seçmen daha adaletli olurduBeğenenler in yarisini seçtim kral bu sefer öyle yaptim
Arkadaş bana devretmiş jaja🤣Beğenenler in yarisini seçtim kral bu sefer öyle yaptim
alikemal takip etimiş yok marley takip etmiş yok egehandro takip etmiş yok mr.yk takip etmiş yok ozkan takip etmiş yok bak takip edenlerin hiçbirisini eklememissin reis neyse kendin bilirsni bol şanslar kesene bereketTolga
Eminehawk
Cevher
Dd8
Janvaljean
Akhasya
Aqua
Ykrdz
Gulboz
Snorkel
Adammaster
Gozgoz
Orhan
Mrtozturk
Kaplan
İlk 15 beğenen arkadas
Trx yoksa yok deyin bir sonraki sıradan devam edeyim
15x200
Takip ederken maçın bitmesine yakın 24 saat açık kalsın millet beğensin felan yazınca ben de begeniyi geri çekip öyle takip etmeye çalıştım onceligimiz roll sahibi kazansınalikemal takip etimiş yok marley takip etmiş yok egehandro takip etmiş yok mr.yk takip etmiş yok ozkan takip etmiş yok bak takip edenlerin hiçbirisini eklememissin reis neyse kendin bilirsni bol şanslar kesene bereket
Jacabin bana devretti Ben de sana devrediyorum sen takip etmişsinTakip ederken maçın bitmesine yakın 24 saat açık kalsın millet beğensin felan yazınca ben de begeniyi geri çekip öyle takip etmeye çalıştım onceligimiz roll sahibi kazansın
Jacabin bana devretti Ben de sana devrediyorum sen takip etmişsin
[/QUOTE
Olmaz ya ,ben dolaylı yoldan da olsa almam
Yakınından birini bul o da atsın Sence uğraşır mı bu şekilde 15 kişiyeBaşkan dağıtımı sen yapabilir misin
Sectigim 15 kişi belli zaten
3000 sana atsam sen dağıtım yapsan kral
@Shellac
Doğru diyorsun sen dağıt o zaman dagitmazsan linç yersinYakınından birini bul o da atsın Sence uğraşır mı bu şekilde 15 kişiye
O riske Girmem ki Kral 15 kişi diyorsun yaDoğru diyorsun sen dağıt o zaman dagitmazsan linç yersin
Ben dağıtırım diyen adam dolandırıcıdır unutma Çünkü bunun riskine girmez kimse 15 kişi havale durmadan yapacaksın ama böyle Bilirsin mesela tanıdıklarından mesela 5 kişiye sen atarsın 4 kişiye atar örnek veriyorumDoğru diyorsun sen dağıt o zaman dagitmazsan linç yersin
jajavin bana devretti vibet Tron atsam olur muTmama ben atacam dmden yazacam listedekilere trx atsinlar
Ben listede yokum Muro banada sıksın bir kahvaltı parası dağıtım yaparımBen dağıtırım diyen adam dolandırıcıdır unutma Çünkü bunun riskine girmez kimse 15 kişi havale durmadan yapacaksın ama böyle Bilirsin mesela tanıdıklarından mesela 5 kişiye sen atarsın 4 kişiye atar örnek veriyorum
Vallahi bilmiyorum Kral bu riske girilmez 15 kişi ben dağıtırım diyen adam yalan söyler yanlış anlama beni senin için değil ortaya konuşuyorumBen listede yokum Muro banada siksin bir kahvaltı parası dağıtım yaparım
Tabi eğer uygun görürse @Bernardo1Ben listede yokum Muro banada sıksın bir kahvaltı parası dağıtım yaparım
Senin Dm kapalı adamlara nasıl DM atacaksınDoğru diyorsun sen dağıt o zaman dagitmazsan linç yersin
Doğru söylüyorsun ama boş var 2.3 tane hesap sıkacaksa banada yaparim aga yeri geliyor günde 20 defa para atiyozVallahi bilmiyorum Kral bu riske girilmez 15 kişi ben dağıtırım diyen adam yalan söyler yanlış anlama beni senin için değil ortaya konuşuyorum