- 16,185
- 8,379
- 113
Bana atsın güzel bir maç var ona atarım 3kVallahi bilmiyorum Kral bu riske girilmez 15 kişi ben dağıtırım diyen adam yalan söyler yanlış anlama beni senin için değil ortaya konuşuyorum
Bana atsın güzel bir maç var ona atarım 3kVallahi bilmiyorum Kral bu riske girilmez 15 kişi ben dağıtırım diyen adam yalan söyler yanlış anlama beni senin için değil ortaya konuşuyorum
Vallahi gireceksen ona bir şey diyemem riskiyeDoğru söylüyorsun ama boş var 2.3 tane sıkacaksa banada yaparim aga yeri geliyor günde 20 defa para atiyoz
Ben bilmem onu sahibine soruyorum ama bu riske kimse girmez kolay kolayBana atsın güzel bir maç var ona atarım 3k![]()
Girerim aga ya nolacakk aciklamaya bayram harçlığı yazarım 😁Vallahi gireceksen ona bir şey diyemem riskiye
HahahahahahHHHHHHHHHHahahahaGirerim aga ya nolacakk aciklamaya bayram harçlığı yazarım 😁
Yegenlerime bayram harçlığı attım derim komisereHahahahahahHHHHHHHHHHahahaha
Ben dagıtırım ben dahıl 2 kısıyeHahahahahahHHHHHHHHHHahahaha
Kanka 200 tl kimsenin işini görmez 3 kişi 1k yap hem dağıtım kolay olur hem de milletin işine yararBaşkan dağıtımı sen yapabilir misin
Sectigim 15 kişi belli zaten
3000 sana atsam sen dağıtım yapsan kral
@Shellac
AhahahahahahahBen dagıtırım ben dahıl 2 kısıye
Deme öyle knaka adam gider bir sigara alir iki poğaça alır birde meyva suyu işini görür illa herkes siteye atacak diye birşey yok ki 3 kişi 1 k alınca tirilyoner mi olucakKanka 200 tl kimsenin işini görmez 3 kişi 1k yap hem dağıtım kolay olur hem de milletin işine yarar
Senin hakkında bir şey duydum doğru mu lanBen dagıtırım ben dahıl 2 kısıye
Bende duydum onuSenin hakkında bir şey duydum doğru mu lan
Ya da 6 kişi 500 makbulKanka 200 tl kimsenin işini görmez 3 kişi 1k yap hem dağıtım kolay olur hem de milletin işine yarar
Ne duyduysan 10 katını yapmısımdır hak edeneeee muroooSenin hakkında bir şey duydum doğru mu lan
Leoisa18 yok reis listede adam o kadar beğenmişTolga
Eminehawk
Cevher
Dd8
Janvaljean
Akhasya
Aqua
Ykrdz
Gulboz
Snorkel
Adammaster
Gozgoz
Orhan
Mrtozturk
Kaplan
DM açtım dmden trx atabilir misiniz.
Ama yaptığın Ayıptır yani yaşına yakışmaz senin o da çocuk 20 yaşında çoluk çocuk yakıştırıyor musun bunu kendine harbidenNe duyduysan 10 katını yapmısımdır hak edeneeee murooo
Ben deBende duydum onu
Kufurlu konusuyosa 5 yasında olsun gene doverımAma yaptığın Ayıptır yani yaşına yakışmaz senin o da çocuk 20 yaşında çoluk çocuk yakıştırıyor musun bunu kendine harbiden
dövmemişsin ki dövsen hak vereceğim Yaptığın yanlış gidip dövsen hak vereceğimKufurlu konusuyosa 5 yasında olsun gene doverım