Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Bernardo1 / Tekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,651
37,702
113
Kendisi dedi Metin aradı ailemi perişan oldum diye hatta seninle bir kişi daha varmış bilmiyorum sende az önce ne duyduysan 10 katı doğrudur yazmışsın onay vermişsin işte.
Kardes yapsam yaptım derımde ole bısı yasanmadı manyakmısnız puahhaha aılesını nıye arayyaım

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,092
21,666
113
O nasıl cumle ya duyan herkesmı yalan attı herkese aynı seyı anlatmıs sızde atlamıasınız sazan gıbı 😀😀
Valla konuda senin adın geçiyorsa inanmamak gibi birşey mümkün değil ben umursamadım ama az önce Murat'a ne duyduysan on katı doğrudur demişsin demekki buda doğru Bilgi

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,651
37,702
113
Valla konuda senin adın geçiyorsa inanmamak gibi birşey mümkün değil ben umursamadım ama az önce Murat'a ne duyduysan on katı doğrudur demişsin demekki buda doğru Bilgi
Hala dogru bılgı dıyorsun konusma bıtmıstır ısteyeb ıstedıfıne ınanabılır cokta onemlı degıl numarası olsa ararım ama aklıma gelmedı ole bısı ıyı kandırmıs sızı 😀😀

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,092
21,666
113
Hala dogru bılgı dıyorsun konusma bıtmıstır ısteyeb ıstedıfıne ınanabılır cokta onemlı degıl numarası olsa ararım ama aklıma gelmedı ole bısı ıyı kandırmıs sızı 😀😀
Herkes kendini kandırır ama ben sen öyle birşey yapmadıysan şimdi ulasamam ama elbet elime duser bununda hesabını ona sorarım kimse babamın oğlu değil. Sende bu kadar yapmadım diyorsan eyvallah yapılmaz zaten böyle birşey yapmak 5 yaşındaki çocuğun aklına bile gelmez herkes aynı yolun yolcusu benim ailemi değil sülalemi arasalar umrumda olmaz evim ayrı köyüm ayrı ama herkes için şartlar aynı değil.

elhermano

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,928
870
113
Kraldinholar şu forumda kripto kullanmayı öğrenin aranızda alışveriş yapıyorsanız roll kazancı veriyorsanız adınız ap açık ortada en temiz yolu da bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...