- 21
- 3
- 3
Ayrıca ekstra kendilerine hesap ekstresi attım defalarca ve video çekip gönderdimBu çekim yaptığın banka hala acikmi kapalimi
Ayrıca ekstra kendilerine hesap ekstresi attım defalarca ve video çekip gönderdimBu çekim yaptığın banka hala acikmi kapalimi
Reis ozaman karsi tarafın sistemine takılmış olmalı parça psrca gonderdiyse limite takılmış olabilir egerki gönderici adı soyadı varsa siteye baglan tarihi ver ve sistemden kontrol ettir günlük havale limite takılmış olabilir yada bloke yemiş olabilir hesapAyrıca ekstra kendilerine hesap ekstresi attım defalarca ve video çekip gönderdim
Kral 4 farklı çekim tek 225 değil ve hepsi farklı yöntem adamlar dekont bile gönderdi dekont da sorgu numarası var iki adet ikiside farklıReis ozaman karsi tarafın sistemine takılmış olmalı parça psrca gonderdiyse limite takılmış olabilir egerki gönderici adı soyadı varsa siteye baglan tarihi ver ve sistemden kontrol ettir günlük havale limite takılmış olabilir yada bloke yemiş olabilir hesap
Bilmiyom Valla reis tek sana gondermiyorlar ondan dedim limite takılmış olabilirlerKral 4 farklı çekim tek 225 değil ve hepsi farklı yöntem adamlar dekont bile gönderdi dekont da sorgu numarası var iki adet ikiside farklı![]()
Konudan başlatmayı biliosan öküz gibi sesini böğürmeyeceksin@eminehawk gülücük atıyorsan mal gibi
Ben attığımda da ses etmeyeceksin
Yazmayı öğren de öyle yazKonudan başlatmayı biliosan öküz gibi sesini böğürmeyeceksin
Sen 2 gr beyninle akıl vermeYazmayı öğren de öyle yaz
Bende aynı şekilde düşünüyorum ama bu benim sorunum değil ki kral ben hesap patladı diye düşünüyorum ben hesap ekstresi attım video çekip gönderdim bende para olmadığı ortada doğal olarak kendi aralarında halledip benim paramı vermesi gerekiyor @Bizbet DestekBilmiyom Valla reis tek sana gondermiyorlar ondan dedim limite takılmış olabilirler
Yav reis adam banada atıyor belki emoji kaşıyor niye hemen tersliyon 🤣🤣Sen 2 gr beyninle akıl verme
Aynn öyleBende aynı şekilde düşünüyorum ama bu benim sorunum değil ki kral ben hesap patladı diye düşünüyorum ben hesap ekstresi attım video çekip gönderdim bende para olmadığı ortada doğal olarak kendi aralarında halledip benim paramı vermesi gerekiyor @Bizbet Destek
Cidden 40 yaşında msn Emine ablaSen 2 gr beyninle akıl verme
Senin yaşında olmadığım kesinCidden 40 yaşında msn Emine abla
Zenitten yattım dedim gülücük atmış. Komik mi buYav reis adam banada atıyor belki emoji kaşıyor niye hemen tersliyon 🤣🤣
Reis bi dur hele 🤣Senin yaşında olmadığım kesin
Bulalım reis para yok krizim tuttu ödemeler varReis bi dur hele 🤣
Sana bi rol bulamda gidek role 🤣
la ne oli geneReis bi dur hele 🤣
Reis ? Erkek dimi bu knk sen bilirsin 😆🤣Reis bi dur hele 🤣
Reis ben adama geçmiş oksun dedim gülücük attın komik biseymi bu yazmadım sana boşver herseye takılma burdaZenitten yattım dedim gülücük atmış. Komik mi bu
Sen benim de tüm mesajlara gülücük atiyon psikoljin mi bozuk nedir 🤣Zenitten yattım dedim gülücük atmış. Komik mi bu
Bulalım reis para yok krizim tuttu ödemeler var