- 6,552
- 3,051
- 113
Nolcak halimizBende aynı reis 0
Nolcak halimizBende aynı reis 0
Kimliğine bakmadım reis kiz yada erkek bana göre reis 👑Reis ? Erkek dimi bu knk sen bilirsin 😆🤣
O benim kine attı 🤣Sen benim de tüm mesajlara gülücük atiyon psikoljin mi bozuk nedir 🤣
Mod şimdi dm attı geçmişe dönük işlem yapılamıyor maalesef dediAynn öyle
Halledicez akşama güzel roller gelcek 👑Nolcak halimiz
Ozaman geçmiş olsun reismMod şimdi dm attı geçmişe dönük işlem yapılamıyor maalesef dedi![]()
ne kaldi geriyeO hem çocuk hem hıyar hem dolandırıcı haberiniz olsun kimse wiskasa para atmasın
Dolandırıcı adama neden işlem yapmıyor site yetkilileriO hem çocuk hem hıyar hem dolandırıcı haberiniz olsun kimse wiskasa para atmasın
Eyvallah kral burası öyle dedi bakalım buluruz bir yer inşallah yardımcı olacak @Bizbet Destek hakkım.olani ödeyinOzaman geçmiş olsun reism
hıyara yarıldım turşu dahab güzelO hem çocuk hem hıyar hem dolandırıcı haberiniz olsun kimse wiskasa para atmasın
Sıpa ya bak gelmiş yine dahirrrrr 😄O hem çocuk hem hıyar hem dolandırıcı haberiniz olsun kimse wiskasa para atmasın
Reisim burda 3 5 kişi hariç para atma meselesi olmadı insaari parayla denemyi severim karakterini ortaya koyarlar. Kimine gire hırsız kimine göre değil zamanında duydum bişiler ama üstüne gitmem okur gecerim. 👑O hem çocuk hem hıyar hem dolandırıcı haberiniz olsun kimse wiskasa para atmasın
Bol şanslar dost katılım varmıBaşarılı olursam iki kişiye dmden ulaşırım
Sen hala bulamadinmi 2 k yine kaldi geriye
Kendi sorumluluğunda ama böyle kişileri barındırmakta onların suçuYapmıyorlar para alışverişi yasak çünkü kendi sorumluluğunda herkesin
yokSen hala bulamadinmi 2 k yi
Hadi bakalımHalledicez akşama güzel roller gelcek 👑
Haberiniz olsun diye diyorum işte sonra pişman olmasın kimseReisim burda 3 5 kişi hariç para atma meselesi olmadı insaari parayla denemyi severim karakterini ortaya koyarlar. Kimine gire hırsız kimine göre değil zamanında duydum bişiler ama üstüne gitmem okur gecerim. 👑
labut olsun tahir dayi sen diosan D :Olsa olsa kornişon olur aga
Rollmü açıon 😀Bol şanslar dost katılım varmı