Bizim işimiz oonu nasil takip edion abi
Bizim işimiz oonu nasil takip edion abi
Ben hassas adamım, senin konuna geldim sende hoş geldin dedin, hb diyip bir soru sordum takılmak amacıyla ki zaten bir şey talep etmem mümkün değil o kadar insanın hakkına girip, lakin şakaya şaka ile karşılık verebilirdin yada bir emoji atabilirdin, benden sonra yazılanlara cevap verebilidin oysa.Abi o nasıl laf yapma Allah aşkına bu forumda en sevdiğim adamların basindasin yerin ayrı canımsın
Iban at banaŞakasına sorduk soruyu dost. Yani gülüp geçip tepki verseydin. Geçen bahsettiğim konu bu işte. Senin bu huyunu sevmiyorum. Zaten rolu takip etmedim takılmak için öyle yazdım. Konularına da yazdığım son mesaj olsun bu @Beşiktaş
Verdik çekimi dost@Beşiktaş sonuclandı kuponlar
tebrikler galatasaray bugün başardın mıDaha kuponu sonuçlandırmadikar![]()
TebriklerVerdik çekimi dost
hayirli olsunVerdik çekimi dost
Buraya mı yazayım ibanı anlamadımIban at bana
Bende atayımmı knki beni unuttun gene😁Iban at bana
Hadi hayrını gör dostumVerdik çekimi dost
Diger yerden atBuraya mı yazayım ibanı anlamadım
Valla değil dost ben konumda dost düşman ayırt etmeden her mesaja cevap vermeye özen gösteririm aynı hassasiyete sahibiz o ara kupon sonuçlanmadı ona baktım çekim verip geleyim diye yoksa kusura bakma valla abi bas tacisin her zamanBen hassas adamım, senin konuna geldim sende hoş geldin dedin, hb diyip bir soru sordum takılmak amacıyla ki zaten bir şey talep etmem mümkün değil o kadar insanın hakkına girip, lakin şakaya şaka ile karşılık verebilirdin yada bir emoji atabilirdin, benden sonra yazılanlara cevap verebilidin oysa.
Benim 6 aydır her gecem böyle ben buraya yazsam derler ki duygu sömürüsü vs diye bazıları yalandan diyor ya şu hastam var şu var falan diye ben onların gerçeğini yaşıyorum ama gelip buraya yinede makara yapıyorum sırf biraz kafam dağılsın diye inan yoksa mutlu olacak bisey yok benim içinBendede ne manevi sıkıntılar var geceleri uyuyamıyorum