Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Beşiktaş / Kasa 1K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,931
27,201
113
Abi o nasıl laf yapma Allah aşkına bu forumda en sevdiğim adamların basindasin yerin ayrı canımsın
Ben hassas adamım, senin konuna geldim sende hoş geldin dedin, hb diyip bir soru sordum takılmak amacıyla ki zaten bir şey talep etmem mümkün değil o kadar insanın hakkına girip, lakin şakaya şaka ile karşılık verebilirdin yada bir emoji atabilirdin, benden sonra yazılanlara cevap verebilidin oysa.

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,135
53,925
113
Şakasına sorduk soruyu dost. Yani gülüp geçip tepki verseydin. Geçen bahsettiğim konu bu işte. Senin bu huyunu sevmiyorum. Zaten rolu takip etmedim takılmak için öyle yazdım. Konularına da yazdığım son mesaj olsun bu @Beşiktaş
Iban at bana

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,833
10,334
113
Kashima parayı bulmuş belliki

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,655
48,844
113
Ben hassas adamım, senin konuna geldim sende hoş geldin dedin, hb diyip bir soru sordum takılmak amacıyla ki zaten bir şey talep etmem mümkün değil o kadar insanın hakkına girip, lakin şakaya şaka ile karşılık verebilirdin yada bir emoji atabilirdin, benden sonra yazılanlara cevap verebilidin oysa.
Valla değil dost ben konumda dost düşman ayırt etmeden her mesaja cevap vermeye özen gösteririm aynı hassasiyete sahibiz o ara kupon sonuçlanmadı ona baktım çekim verip geleyim diye yoksa kusura bakma valla abi bas tacisin her zaman

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,377
5,917
113
Bendede ne manevi sıkıntılar var geceleri uyuyamıyorum
Benim 6 aydır her gecem böyle ben buraya yazsam derler ki duygu sömürüsü vs diye bazıları yalandan diyor ya şu hastam var şu var falan diye ben onların gerçeğini yaşıyorum ama gelip buraya yinede makara yapıyorum sırf biraz kafam dağılsın diye inan yoksa mutlu olacak bisey yok benim için

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,671
91,704
113
BUNDAN SONRA KİMSE KİMSEYE ROL YAPSIN DİYE PARA VERMESİN BEYLER
ŞANS PARASI VERİRSENİZ VERİN.
HİÇBİR PARANIN GERİ DÖNÜŞÜ OLMUYOR
SADECE İÇİNİZDEN GELİRSE ŞANS PARASI VERİN
VERİLEN PARANIN HİÇBİR HÜKMÜ YOKTUR, VERİLEN PARA GİTMİŞTİR
DENİZE ATILAN PARA OLARAK DÜŞÜNÜN LÜTFEN.

🧐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...