Rol sahibi bakar ayarlar,,gerisi onda,,Kim kim ödül alıyor simdi
AdamsınUyar bana dost sigarasız bir kaç arkadaş vardı maksat herkes sigara alsın diye 4 k kar var paylaştık yarışı sizin yarışı benim![]()
kesene bereketUyar bana dost sigarasız bir kaç arkadaş vardı maksat herkes sigara alsın diye 4 k kar var paylaştık yarışı sizin yarışı benim![]()
4 kişi 500 daha ideal benceUyar bana dost sigarasız bir kaç arkadaş vardı maksat herkes sigara alsın diye 4 k kar var paylaştık yarışı sizin yarışı benim![]()
Diğer rolü bekliyoruzUyar bana dost sigarasız bir kaç arkadaş vardı maksat herkes sigara alsın diye 4 k kar var paylaştık yarışı sizin yarışı benim![]()
sen bilirsin dost ozaman ne diyim çoğunluk ne derse.Uyar bana dost sigarasız bir kaç arkadaş vardı maksat herkes sigara alsın diye 4 k kar var paylaştık yarışı sizin yarışı benim![]()
Yakışır,,kesene bereket dost,,Uyar bana dost sigarasız bir kaç arkadaş vardı maksat herkes sigara alsın diye 4 k kar var paylaştık yarışı sizin yarışı benim![]()
Ben kazanirsam sigara + doner alacagim 250 tl yeUyar bana dost sigarasız bir kaç arkadaş vardı maksat herkes sigara alsın diye 4 k kar var paylaştık yarışı sizin yarışı benim![]()
Dağıtımı ya sen yap kankam ibana atarsınUyar bana dost sigarasız bir kaç arkadaş vardı maksat herkes sigara alsın diye 4 k kar var paylaştık yarışı sizin yarışı benim![]()
Nasıl bi döner buBen kazanirsam sigara + doner alacagim 250 tl ye
Ne çekilişi dost ilk defa mı roll görüyorsun hayatındaÇekiliş falan mı olucak yoksa kendi mi karar verecek rol sahibi
Aynen,,hayırlısı,,Dağıtımı ya sen yap kankam ibana atarsın
oo hakanım hoşgeldin@Beşiktaş baştan beri burda olana ver yetkiyi çıkarsin kişileri sen seç aralarından
Takip eden 4 kişiye at onlarda rol açsınUyar bana dost sigarasız bir kaç arkadaş vardı maksat herkes sigara alsın diye 4 k kar var paylaştık yarışı sizin yarışı benim![]()