- 28,004
- 13,384
- 113
la tamam fikir vermeyin adam ayarlasın işte
Oo hakanim hakan hg@Beşiktaş baştan beri burda olana ver yetkiyi çıkarsin kişileri sen seç aralarından
Ben ilk defa goruyorum kupon sahibi mi karar veriyor. En bastan beri burada maclari takip etmenin avantaji oluyor muNe çekilişi dost ilk defa mı roll görüyorsun hayatında
Yaniiiii,,la tamam fikir vermeyin adam ayarlasın işte
ahhshshshs topu nasıl kendinden çıkarıyorTamam dostlar ödeme gelene kadar 4 kişi secelim o zaman secemediklerim.kusura bakmasın ben 8 kişi faydalansın diye uğraştım herkes şahit![]()
Bugün rol bekleme Hakan ya bugün bir kupon Sen at biz takip edelim yaDiğer rolü bekliyoruz
Sen ne dersen o dostum 🙏Tamam dostlar ödeme gelene kadar 4 kişi secelim o zaman secemediklerim.kusura bakmasın ben 8 kişi faydalansın diye uğraştım herkes şahit![]()
Tamam kankamTamam dostlar ödeme gelene kadar 4 kişi secelim o zaman secemediklerim.kusura bakmasın ben 8 kişi faydalansın diye uğraştım herkes şahit![]()
1000 ms olmussun hayirli olsun. kurtulmus millet senden dost ahahaBen ilk defa goruyorum kupon sahibi mi karar veriyor. En bastan beri burada maclari takip etmenin avantaji oluyor mu
Canın saolsun kral,,herkez razı olacak artık senın dediğine,,sıkıntı yok,,Tamam dostlar ödeme gelene kadar 4 kişi secelim o zaman secemediklerim.kusura bakmasın ben 8 kişi faydalansın diye uğraştım herkes şahit![]()
Seçmece bunlar gel vatandaş gelTamam dostlar ödeme gelene kadar 4 kişi secelim o zaman secemediklerim.kusura bakmasın ben 8 kişi faydalansın diye uğraştım herkes şahit![]()
Yok ki ne atayımBugün rol bekleme Hakan ya bugün bir kupon Sen at biz takip edelim ya
8 kisi olsaydi 250 iyi para en azindan ac olan varda 8 kisinin karnini doyururdun. Hep bizim sansimiz artardi. 500 atacaksin idda atacakklar ben yemek yicem reis beni ssec lutfenTamam dostlar ödeme gelene kadar 4 kişi secelim o zaman secemediklerim.kusura bakmasın ben 8 kişi faydalansın diye uğraştım herkes şahit![]()
Aynen kod da milleti boğdu ex lere1000 ms olmussun hayirli olsun. kurtulmus millet senden dost ahaha
Evet kupon sahibi takip edenler arasından seçiyor en önemli faktör baştan beri takip ediyor olmakBen ilk defa goruyorum kupon sahibi mi karar veriyor. En bastan beri burada maclari takip etmenin avantaji oluyor mu