Ya sal bi adamı kankaYa reis 8 kisi 250 yapsaydin
Ben secilebilirdim. Hem bastan beri takip ettim hem sigara doner alabilirdim hem de ikimiz nickimizi besiktas yapacak kadar besiktasliyiz. Bu artilarimin hicbiri ise yaramadi ya
Ya sal bi adamı kankaYa reis 8 kisi 250 yapsaydin
Ben secilebilirdim. Hem bastan beri takip ettim hem sigara doner alabilirdim hem de ikimiz nickimizi besiktas yapacak kadar besiktasliyiz. Bu artilarimin hicbiri ise yaramadi ya
Bende direndim o konuya ama çoğunluk ret ettiYa reis 8 kisi 250 yapsaydin
Ya makarna var ama 250 gelseydi boylle guzel soslu bir doner + ayran yapabiliodumKanka yemeğin buraya kaldı ise yaşama at kendini
Git günü birlik iş çok karnını doyur burası aşevi miYa reis 8 kisi 250 yapsaydin
Saglik olsun diger oyunlarinda bol sansBende direndim o konuya ama çoğunluk ret etti
Kısmet,,,yapacak bişey yok,,
Yemek var aq disarida guzel bir doner yicekktimGit günü birlik iş çok karnını doyur burası aşevi mi
Kankam 250 para mı artık Bırak 500 ile rol açsın adamlarNe kısmeti ağa ya kısmet olsa bize de çıkardı en baştan beri takip ediyoruz bir halt anladiysam ne olayım ben böyle rol görmedim 8 kişi 250 vermek varken 4 kişi 500 niye verirki en azından herkes kazanırdı burda olan
Bekle az sen şu para gelsin dağıtımı yapalım bir iki adım daha atarım herkes faydalanirbSaglik olsun diger oyunlarinda bol sans
Sen dur burada dost dewam edeceğim seninde hakkın varKankam 250 para mı artık Bırak 500 ile rol açsın adamlar
Günü birlik işte çalış 1 k alırsı istediğini yersinYemek var aq disarida guzel bir doner yicekktim
Param yok amaa Cok sukurr evde yemek var
Ödeme gelir gelenz başlarız@Beşiktaş yenisi ne zaman
Kim rol açacak ya millet aldığını atar siteye oynar kaybeder saçma geldi banaKankam 250 para mı artık Bırak 500 ile rol açsın adamlar
Aldin belayiBekle az sen şu para gelsin dağıtımı yapalım bir iki adım daha atarım herkes faydalanirb
Canın sağolsun kankam sen kazan önemli değilSen dur burada dost dewam edeceğim seninde hakkın var
Eyvallah dostKafana göre
Eyvallah@Losers @SaHgEc @Danger38 @Hamzaxaslan 500 TL rol kazananlar dağıtır Hamza sen dağıtımı yaparmisin dost sana zahmet sana atsam