Sağlık olsunŞans kırıldı beyler burada bırakalım benimde az isim var tekrar bakarız ilerleyen saatlerde
Sağlık olsunŞans kırıldı beyler burada bırakalım benimde az isim var tekrar bakarız ilerleyen saatlerde
La mıAlt mı aldın la
Abimmmm
Evet la hatta lannn
İhtiyat no kavgaEvet la hatta lannn
Canim sıkkın uzak durİhtiyat no kavga
Benim de sıkkın herkeski sikkinCanim sıkkın uzak dur
Benim daha cokBenim de sıkkın herkeski sikkin
Kuran çarpsın ihtiyar bak şuan dumyanin en mutsuz insanı olabilirim zaten burnumu çarptım gece şişmişBenim daha cok
Allahtan burnunu carptin daha kötü olabilirdiKuran çarpsın ihtiyar bak şuan dumyanin en mutsuz insanı olabilirim zaten burnumu çarptım gece şişmiş
Binada sukurAllahtan burnunu carptin daha kötü olabilirdi
Birinci muhattap alamadığım sevmediğim bir karaktere sahipsin ikincisi San aborcumuz varsa söyle ödeyelim yada kime borcum varsa yazssin bakalim kime bircluymusuz bu forumda bir Allah'ın kuluna borcum yok çok şükürValla helal olsun hem borçlu olup hem rol açıp dağıtmak büyük iş
Tebrikler yeni uyandık ne yaptın öle 😌 kazançBirinci muhattap alamadığım sevmediğim bir karaktere sahipsin ikincisi San aborcumuz varsa söyle ödeyelim yada kime borcum varsa yazssin bakalim kime bircluymusuz bu forumda bir Allah'ın kuluna borcum yok çok şükür
Olan bı can borcumuzdurBirinci muhattap alamadığım sevmediğim bir karaktere sahipsin ikincisi San aborcumuz varsa söyle ödeyelim yada kime borcum varsa yazssin bakalim kime bircluymusuz bu forumda bir Allah'ın kuluna borcum yok çok şükür
Dm yazdımBirinci muhattap alamadığım sevmediğim bir karaktere sahipsin ikincisi San aborcumuz varsa söyle ödeyelim yada kime borcum varsa yazssin bakalim kime bircluymusuz bu forumda bir Allah'ın kuluna borcum yok çok şükür
Yok be dost kazanç yok valla toplam 8 knkar yaptik 4 k dağıttık 4 k kaybettik başa başTebrikler yeni uyandık ne yaptın öle 😌 kazanç