- 10,575
- 10,286
- 113
Eyvallah dost 5tlden eklemiş acaba yene 1k çekimmi🎁 Betpas kişiye özel Sweet Bonanza 1000 oyununda ekleme
Eyvallah dost 5tlden eklemiş acaba yene 1k çekimmi🎁 Betpas kişiye özel Sweet Bonanza 1000 oyununda ekleme
ben senmiyim la silicem mesajları boş beleşTmm herşey ortada ilk kim kime bulaşmış belli silme mesajları herkes sahit
Çekirdeğini de aldın mı canımi izliyorum bakayım ne olacak sonu
🤣🤣🤣
Bu kara kaç yaşında ergenler gibi yazıyori izliyorum bakayım ne olacak sonu
🤣🤣🤣
Ulan bizi eklememişler Ben paylaştım herkese eklemişlerdir şimdi bol Şansın olsun bir sor canlı desteğe Belki daha fazladır çekimEyvallah dost 5tlden eklemiş acaba yene 1k çekimmi
HshahahqhahhqhhqhqhaÇekirdeğini de aldın mı canım
Ergen sensin ben değilim benim ergenliği bitireli 20 yıl oldu hayatımız çalışmakla geçti senin gibi boş beleşlik yapmadık bu zamana kadarBu kara kaç yaşında ergenler gibi yazıyor
Burda ne işin var o zaman erkek gidip islerinle ilgilenseneErgen sensin ben değilim benim ergenliği bitireli 20 yıl oldu hayatımız çalışmakla geçti senin gibi boş beleşlik yapmadık bu zamana kadar
Münakaşa istemiyoruz..Burda ne işin var o zaman erkek gidip islerinle ilgilensene
İşimin başındayım zaten rahat ol pc başında çalışıyorum ben senin gibi "öğrenciyim abi banada ödül verin abi benimde hakkım abi " demiyorumBurda ne işin var o zaman erkek gidip islerinle ilgilensene
İlk laf atip bulaşana da geçerli miMünakaşa istemiyoruz..
Polat Alemdar çağır Ömer babBeyler kavga edin yasak
Bol şans umarım başarılı olursunYatırım yapıldı hesaba geçmesini bekliyorum
bol şanslarYatırım yapıldı hesaba geçmesini bekliyorum
Bol şansYatırım yapıldı hesaba geçmesini bekliyorum
Hakkaten bende sevmeye çalışıyorum şahsi anlamaya çalışıyorum ben bile error verdim bu nasıl biseydir 🤣İşimin başındayım zaten rahat ol pc başında çalışıyorum ben senin gibi "öğrenciyim abi banada ödül verin abi benimde hakkım abi " demiyorumayrıca ergen olduğun o kadar belli ki böyle birşey yazıp sonra sinirle yazdım diyorsun
![]()
Beyler kavga edin yasak
🧐Polat Alemdar çağır Ömer bab