- 6,328
- 3,886
- 113
2. İhtimal olursa noluyor bro 😁Ana Kasayı katlayıp oyle roll parası dagitcaz
2. İhtimal olursa noluyor bro 😁Ana Kasayı katlayıp oyle roll parası dagitcaz
Hemen gombine atalım 150 katlayalimHala arıyoruz benim değil para arkadaşların bana 5 bin lazım bugün aciki)
Şikeciler bunlarEurolig kadınlar şimdide 45 çıktı bu per gahbeler.
Evladın baban olur ekrem, dört k lik roll yapmadan iki gün banlanirsam,sana sövmediğim kalmaz suresiz ban yerim ona göreTerbiyesizlesme evladım aqla
Dost sende wp den yazBeşiktaş’a bak bizim mesajları görmüyor alırız bi yakın gözlüğü sıkıntı yok
Konuyu bozmayın beylerEvladın baban olur ekrem, dört k lik roll yapmadan iki gün banlanirsam,sana sövmediğim kalmaz suresiz ban yerim ona göre
Cok acil işim çıktı, sonra devam ederiz beyler deniyor genelde 😅😅2. İhtimal olursa noluyor bro 😁
Kimde sıraDost sende wp den yaz![]()
Enişte darılmış sana 😁Dost sende wp den yaz![]()
Msnden titrettirimDost sende wp den yaz![]()
ZuhahahahEvladın baban olur ekrem, dört k lik roll yapmadan iki gün banlanirsam,sana sövmediğim kalmaz suresiz ban yerim ona göre
Wp de alacaklılar var dost son görülme 5 gün önce giremiyoruz korkudanDost sende wp den yaz![]()
Enişte kırmızı don giyerlere küser dost biz siyah beyaz takılıyoruzEnişte darılmış sana 😁
Eniste bende bisey oldu sandim puhahahaWp de alacaklılar var dost son görülme 5 gün önce giremiyoruz korkudan
O zaman hoşgeldinWp de alacaklılar var dost son görülme 5 gün önce giremiyoruz korkudan
Bişey olmaz dost, bugüne kadar sağ biraktilarsa 😅Wp de alacaklılar var dost son görülme 5 gün önce giremiyoruz korkudan
Dost iptal mi oldu liste işiO zaman hoşgeldin![]()