- 40,110
- 20,800
- 113
Sendesıra kimde beyler
Sendesıra kimde beyler
Ben hariç çoğu kişi yazdı dimi dost biz gururluyuz para istemeyiz bi 500 parçalasaydık anımız olurduValla doğru mu yanlış mı bilmem herkese cevap verdim tanımadığıma bile kıyak geçtim sadece paraları varken yok çekip üstten üstten konuşanlara köpek çekenlere yok dedim onlarda sağolsun beni paranın değiştirdiğini söylediler para bozmuş falan
ne ara bana geldi
Dost attigin 200 u unutmam aksama gorucem seniValla doğru mu yanlış mı bilmem herkese cevap verdim tanımadığıma bile kıyak geçtim sadece paraları varken yok çekip üstten üstten konuşanlara köpek çekenlere yok dedim onlarda sağolsun beni paranın değiştirdiğini söylediler para bozmuş falan
Adam 2022 de senle şöyle böyle muhabbet ettik 1k atsana yazmış tabi dedim yolladım bendeBen hariç çoğu kişi yazdı dimi dost biz gururluyuz para istemeyiz bi 500 parçalasaydık anımız olurdu
Olaylar çok karıştı kral sen başla boşver 😄ne ara bana geldi
atayım başlayayım o zmn dostlar
Sende dost başlayan artık bekliyoruzsıra kimde beyler
Sende demi liste dost
Bu işler böyle sullycigim sanki bilmiyon en cok sen biliyon aha suskuna sorValla doğru mu yanlış mı bilmem herkese cevap verdim tanımadığıma bile kıyak geçtim sadece paraları varken yok çekip üstten üstten konuşanlara köpek çekenlere yok dedim onlarda sağolsun beni paranın değiştirdiğini söylediler para bozmuş falan
Dost attigin 200 u unutmam aksama gorucem seni
Dost günü sonu freespin lazım batiyoz yoksa yavas yavasBu işler böyle sullycigim sanki bilmiyon en cok sen biliyon aha suskuna sor![]()
Sen bizi gör dost ozaman dm acik- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com