- 666
- 196
- 43
Kaç dakıada beklemeye aldı. Pekıhiç beklemiyordum son kez jetpay havale ile verdim 2 saatte ödedi. İnş ödenir seninde ya
Kaç dakıada beklemeye aldı. Pekıhiç beklemiyordum son kez jetpay havale ile verdim 2 saatte ödedi. İnş ödenir seninde ya
dost 20:16 da çekim talebi vermişimKaç dakıada beklemeye aldı. Pekı
Teşekkürlerwww.betbon247.com
Çevrimi kolay siteden bakarsınız ben çektim sporda çevirdim 13 dakika da ödediler..
@Muroo1988
yapış kanka![]()
Hangi yöntemle çektin reis2 25 te çekim verdim 2 30 da geldi
Kripto Red etti xpay çek dedi Red etti jetpay çek dedi ödediHangi yöntemle çektin reis
Reis kaç saattir denemediğiniz yöntem kalmadı ama durum görüdügn gibi resim attımKripto Red etti xpay çek dedi Red etti jetpay çek dedi ödedi
Bende iptal edince ünlem işareti vardı orada yöntem yazıyordu 5 dakikada ödendi canlıya sorsaydın biReis kaç saattir denemediğiniz yöntem kalmadı ama durum görüdügn gibi resim attım
Hala yeni yazıyor öyle düşün hahah xpay ile verdim beklemeye bile alınmadıHangi yöntem beklemeye aldımı
Ben 4000 lira çekim yaptım 5 saatte zorla ödediler güvenmiyorumSEVGİLİ DOSTLAR İLK GÜN YAZDIĞIM GİBİ ŞİMDİDE YAZIYORUM!GERCEKTEN BURADAN CEKİM YAPAN VARMI BİLMİYORUM.(DENEME). AYIN 22 SİNDE 09.40 DA CEKİM VERMİŞİM HALA YENİ YAZIYOR.500 KERE CANLIYA BAGLANMISIM SÜREKLİ AYNI BOT MESAJI İŞLEM SIRASI TİTİZLİK GAK GUK.VELHASIL CEKİM YAPAN ARKADAŞLAR VARMIŞ SANIRIM.CEKİM DEKONTU ATANIDA GÖRDÜM.AMA BEN İNANMIYORUM BU KENDİ GÖRÜŞÜM.ÖDEME YAPMIYORLAR BEKLEMEYEDE ALMIYORLAR YENİDE KALIYOR.
Odemıyor kahpe çocukları kolpamdolandırıcı serefsızlerBu nasıl site mk 1 ay içinde mi verecek