- 71
- 22
- 8
Valla bende senin gibi bonus kovalıyorum siteyle bir ilgim yokAynı bu çekenler sıteden gelme heraldr
Valla bende senin gibi bonus kovalıyorum siteyle bir ilgim yokAynı bu çekenler sıteden gelme heraldr
Sana nasl 8 dk da ödüyor ya 2 saat oldu tık yokValla bende senin gibi bonus kovalıyorum siteyle bir ilgim yok
bilmiyorum dostumSana nasl 8 dk da ödüyor ya 2 saat oldu tık yok
İşleme alıp mı bekletiyor almadan mısen gene iyi ben 6 gundur bekliyorum
Biz dün öğlen 12 den buyana ısleme bıle almıyor allahsızlar 20 kez cekım verdım ıptal edip nafile dolandırıcı bunlar1 dakikada işleme aldı tam 1 saatte ödedi. Yine de buraya güvenip para atılmaz (bence)
Lan tırrık sanki para yatırmışta parası kalmış gibi siteye dolandırıcı diyo 🤣🤣 herkes çekmiş bende çektim demek ki sen cenabetsin git bi duş al aqBiz dün öğlen 12 den buyana ısleme bıle almıyor allahsızlar 20 kez cekım verdım ıptal edip nafile dolandırıcı bunlar
İşlemi kontrol ediyor buradaFinans birimi şuanda gönderiyor kankaEkli dosyayı görüntüle 990067
Başka varmı kanka bunların hariciBize odemıyor sıze oduyorya bunların yan sıtesı avibet243.com aynı bonus Ordada var aynı şartlar gıdın onuda alın zaten sıze oduyor cekın bari
Ne kadar sürdü seninSonunda atıllar geriye kalan arkadaşa bol şans dilerim
Ben hala bekliyorum şikayet bile açtımSonunda atıllar geriye kalan arkadaşa bol şans dilerim