- 1,420
- 721
- 113
Singapor vpn ile bağlandım açılıyor
VPN de de açmıyorSingapor vpn ile bağlandım açılıyor
😂😂😂 Yokluk çok kötü bisiSingapor vpn ile bağlandım açılıyor
Biliyorum bende tehlikeli deyim şunu size soylerim karakola vereceğim bunları bağlantılar kesilmiştir diye telefonlara musallat oluyorlarHemen 911 ara FBI CIA olaya el koysun hepimiz tehlikedeyiz
Onlar benim özel hayatımı oynuyorlar birde zorla bağlantılar kesilmesine izin verilmiyor oyunlarHemen 911 ara FBI CIA olaya el koysun hepimiz tehlikedeyiz
Tc vatandaşıyız normalYa arkadaş ne kadar boş yapıyosunuzz konuşmak için konuşuyosunuz site dolandırıcı diyosunuz site sizden yatırım mı istiyor çekersın öderse öder ödemezse kaybetcek bişeyimiz mi var paramızmı gitti yok boş boş konusuuosunuz
Ben de hiçbir şekilde oynatmadıKupon 800 TL veriyoru 600 TL eklemis
ne diyonnnn olummmmmmBakın arkadaşlar Osman Yalçınkaya ekibleri törer örgüt gibime geliyor bunları bende gizli makine var şebekeye ve internetlerinize dikkat ediniz oyunlar döndü herkesin bağlantılar kesiyorlar benim sitelerde böyle
vergi kesintisi yapmış 600 tl ye şükretKupon 800 TL veriyoru 600 TL eklemis
bizi söyleme ama karakola gittiğindeBiliyorum bende tehlikeli deyim şunu size soylerim karakola vereceğim bunları bağlantılar kesilmiştir diye telefonlara musallat oluyorlar
Karakola gösterme sans yuzde açık zatenbizi söyleme ama karakola gittiğinde![]()