- 100
- 60
- 28
İnşallah fettullah gulende çıkarsa İstanbul ekib oludgunu tahmin ediliyor onlara ağır bir rocan varGizli makine derken @makina123 mü?
İnşallah fettullah gulende çıkarsa İstanbul ekib oludgunu tahmin ediliyor onlara ağır bir rocan varGizli makine derken @makina123 mü?
Darbe yapıldı bana makine ile parmakları dahil makine ile büyük yaptılar evlenmeyecek diye toplum dışı edildi Turkcell bayisinde el konuldu onlarin eski mahalle beni konusturarak Türk Telekom ile Turkcell ile Vodafone ile samimiyet lik bitmiş diyerek ekibler dünyası ile bağlantılar kesilmiştir diye sıkıştırma yaptılar elbette karakolda bildireceğim telefonları hatları dahil böyle yapılırGizli makine derken @makina123 mü?
Konu ne ara buralara geldiDarbe yapıldı bana makine ile parmakları dahil makine ile büyük yaptılar evlenmeyecek diye toplum dışı edildi Turkcell bayisinde el konuldu onlarin eski mahalle beni konusturarak Türk Telekom ile Turkcell ile Vodafone ile samimiyet lik bitmiş diyerek ekibler dünyası ile bağlantılar kesilmiştir diye sıkıştırma yaptılar elbette karakolda bildireceğim telefonları hatları dahil böyle yapılır
Yav git önce Türkçe konuşmayı ogrenKafam yerinde kimden izin almışlar benim bağlantılar kesilmiştir diye sıkıştırma bakın karakola dan dosya alayım foruma başlıyorum sabık yapıyor kızlara
Ajdarın forum versiyonuYok gizli makine var şebekeye internet dikkat ediniz uyarıyoruz millete 4 yıldır ben savaşıyorum kızlardan çekiliyor bak foruma çok şeyler paylaşıyor um dosya dahil
Ya sıyırmış yada turkce bilmiyorAjdarın forum versiyonu
Baska siteye atılır mıÇekim bekliom gelirse yazarim
haber edersin reisÇekim bekliom gelirse yazarim
Bunu biri alsin bak allah aşkına alsınBiliyorum bende tehlikeli deyim şunu size soylerim karakola vereceğim bunları bağlantılar kesilmiştir diye telefonlara musallat oluyorlar
Hiçbir şey oynanmıyor nasıl çevirdinÇekim bekliom gelirse yazarim
Forumda bi metçimiz eksiktiBiliyorum bende tehlikeli deyim şunu size soylerim karakola vereceğim bunları bağlantılar kesilmiştir diye telefonlara musallat oluyorlar