- 4,264
- 2,755
- 113
Görüntülü ararım seni yat abicim gelirseAbi bu namussuz 1 bin lira uyutmuyorki beni
Görüntülü ararım seni yat abicim gelirseAbi bu namussuz 1 bin lira uyutmuyorki beni
Yok iptalden sonra doldurup yeni talep verdim bekliyorum suanProfilini güncelledin çekimi iptal etti mi seni
Hakkı Bulut İntizarım Var ulammnnnnnnGörüntülü ararım seni yat abicim gelirse
2. Defa ımı red yedinRed yiyor yine guncellesen de aynı canlı destek de ingilizce sira da yok
TM abiGörüntülü ararım seni yat abicim gelirse
Büyük ihtimal daha iptal etmez gönderirYok iptalden sonra doldurup yeni talep verdim bekliyorum suan
Bu dünyaya bir sarkim var İbrahim Tatlıses layık değilsinHakkı Bulut İntizarım Var ulammnnnnnn
Onu sevmiyorum o sanatçıyıBu dünyaya bir sarkim var İbrahim Tatlıses layık değilsin
Bende sevmim ama sesi gucluOnu sevmiyorum o sanatçıyı
Hakkı Bulut İntizarım Var ulammnnnnnn
Benim dinlediğim sanatçılar Seyfi Doğanay hakkı Bulut özgür Kaplan uygar enver Yılmaz eyüphanBu dünyaya bir sarkim var İbrahim Tatlıses layık değilsin
Güçlü Soydemir de iyi söylüyor
Bir çılgınlık yaparım
Sen antebin hamamlarını dinle rafık 😂Bende sevmim ama sesi guclu
PuhahahahSen antebin hamamlarını dinle rafık 😂
2 saat oldu cekim verdim benim iptal olmamiş sen bilgilerini kontrol etBeyler umudunuzu yitirmek istemem ama ödemez herhalde bunlar herşey güncel olduu halde yöntemi değiştirsen dahi iptsl ediliyor destek 15 dk oldu cevap vermiyor
Deli çobana hastayım onunGüçlü Soydemir de iyi söylüyor