Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betsnice 300 FreeSpin Deneme Bonusu

Gizlitakip

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
477
204
43
2000 yaptım reddetti sildi bakiyeyi ödemez bu site boşuna üye olmayın

kertis123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,507
604
113
Şikayet vara yazak

Resquarel34

Üye
Yeni Üye
19
8
3
2k kazancı sporda kullandım diye sildiler kimse üye olmasın arkadaşlar herkesin parasına çöker bu site benden söylemesi kurallar sonradan değiştirildi bakıldı çevrim kolay herkes kazanc elde ediyor tüm kuralları saniyesinde çevirdiler özellikle sordum canlıya çevrim sonrası kazancı sporda kullanabilir miyim diye oda evet tüm alanlarda geçerlidir dedi benim hakkim hepsinin burnundan gelsin başka bisey demiyorum gecenin bu vaktinde o kadar emek verdim emegimi hiçe saydılar böyle bir siteye hala ısrarla yatırım yapan arkadaşlar olucaksa başka da bisey demiyorum

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
74,862
39,843
113
Baştan alsaydık çekmiştik son olarak kaldık

Ferocan2172

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
99
74
18
2k kazancı sporda kullandım diye sildiler kimse üye olmasın arkadaşlar herkesin parasına çöker bu site benden söylemesi kurallar sonradan değiştirildi bakıldı çevrim kolay herkes kazanc elde ediyor tüm kuralları saniyesinde çevirdiler özellikle sordum canlıya çevrim sonrası kazancı sporda kullanabilir miyim diye oda evet tüm alanlarda geçerlidir dedi benim hakkim hepsinin burnundan gelsin başka bisey demiyorum gecenin bu vaktinde o kadar emek verdim emegimi hiçe saydılar böyle bir siteye hala ısrarla yatırım yapan arkadaşlar olucaksa başka da bisey demiyorum
Bende. Kanıt var kabul etmiyor

Ekli dosyalar

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,910
15,886
113
1700 görüp ödemez diye dede de sıfırladım

erkan1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,267
492
83
Nereye elimiz değse kuruyor şansa bala 3 k oldu salladik kupona çekim 0 oe site

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
74,862
39,843
113
Sport Recife bu maçta bir gol daha var 87 dakika deli gibi oranı var anasını avradını ya şunu çekseydik var ya ilerlerdik

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,453
19,920
113
Limitleri doldu demekki silmeler basladiysa kural degisince belli etti kendilerini