- 99
- 74
- 18
Konuyu. Kapatın başkaları üye olmasin.İpnelere bak.
Konuyu. Kapatın başkaları üye olmasin.İpnelere bak.
1000 TL mi vermiştin kralÇekim geldi erken yetiştik Allah'tan
1k1000 TL mi vermiştin kral
Sen bin çektiğine dua et bence hepimizin bakiye sildilerVay aq şansa bak bakiye 2000 k dı 1000 çektik çekim geldi şimdi min max 2 k olmuş ne götler lan bunlar
Şikayet vara yazak
2k kazancı sporda kullandım diye sildiler kimse üye olmasın arkadaşlar herkesin parasına çöker bu site benden söylemesi kurallar sonradan değiştirildi bakıldı çevrim kolay herkes kazanc elde ediyor tüm kuralları saniyesinde çevirdiler özellikle sordum canlıya çevrim sonrası kazancı sporda kullanabilir miyim diye oda evet tüm alanlarda geçerlidir dedi benim hakkim hepsinin burnundan gelsin başka bisey demiyorum gecenin bu vaktinde o kadar emek verdim emegimi hiçe saydılar böyle bir siteye hala ısrarla yatırım yapan arkadaşlar olucaksa başka da bisey demiyorum
Bende. Kanıt var kabul etmiyor2k kazancı sporda kullandım diye sildiler kimse üye olmasın arkadaşlar herkesin parasına çöker bu site benden söylemesi kurallar sonradan değiştirildi bakıldı çevrim kolay herkes kazanc elde ediyor tüm kuralları saniyesinde çevirdiler özellikle sordum canlıya çevrim sonrası kazancı sporda kullanabilir miyim diye oda evet tüm alanlarda geçerlidir dedi benim hakkim hepsinin burnundan gelsin başka bisey demiyorum gecenin bu vaktinde o kadar emek verdim emegimi hiçe saydılar böyle bir siteye hala ısrarla yatırım yapan arkadaşlar olucaksa başka da bisey demiyorum
Geçmiş olsun Red Kit1700 görüp ödemez diye dede de sıfırladım
PenaltıSport Recife bu maçta bir gol daha var 87 dakika deli gibi oranı var anasını avradını ya şunu çekseydik var ya ilerlerdik
O kadar emindim var ya 4'ün üzerinde oranı vardı penaltı aldı Şuraya bak yaSport Recife bu maçta bir gol daha var 87 dakika deli gibi oranı var anasını avradını ya şunu çekseydik var ya ilerlerdik