Ben uçakta yaptım ödediSelamünaleyküm bu 300 Gates önüme çıktı kayıt olurken Buydu değil mi deneme bonusu Bir de her alan geçerli mi çıkan kazanç
Ben uçakta yaptım ödediSelamünaleyküm bu 300 Gates önüme çıktı kayıt olurken Buydu değil mi deneme bonusu Bir de her alan geçerli mi çıkan kazanç
Her alan geçerli sanırım biri avide yapıp cekmistiSelamünaleyküm bu 300 Gates önüme çıktı kayıt olurken Buydu değil mi deneme bonusu Bir de her alan geçerli mi çıkan kazanç
Cenk abi belli mesajın altında olursan acamiyosun galibaKonu açamıyorum gece filtresi mevzusu nedir![]()
Olabilir kanka sağolasın teşekkür ederim.Cenk abi belli mesajın altında olursan acamiyosun galiba
Alistik gecende 2 tl den 2k gitti 2 tl den yemin ediyorum 10k lik telefonum ekrani kirildi 2500 ekran istiyorlar aglicak kivama geldimBerbat bisey ya sağlık olsun seninki daha kötüymüş 🧘🏻♂️
Alan alıyorbosuna uye olmayin cekim yaptirmiyor bakiye sildi engelledi sebebini bile solemeden canli kapatiyor
Bugün zincirimi satıp kumar oynadım bu every sitelerinde slot ve ozellike egt oynanmazmis Zor yoldan ogrendik sağlık olsun 😂Alistik gecende 2 tl den 2k gitti 2 tl den yemin ediyorum 10k lik telefonum ekrani kirildi 2500 ekran istiyorlar aglicak kivama geldim
Herkes çekti senin niye sildiler dostum sebep nedirbosuna uye olmayin cekim yaptirmiyor bakiye sildi engelledi sebebini bile solemeden canli kapatiyor
Nasıl değişmiş la nerden gördünİyi hızlaca çektik şartlar değişmiş
Minimum maksimum 2k olmuşNasıl değişmiş la nerden gördün
Sporu mu kaldirdilar acaba yapması daha kolay diye ama yani sovmelik tamBende sporda 2 yaptım çekim verdim sildiler
Spora sorun yapmasalar sorun yok daha iyi deMinimum maksimum 2k olmuş
Canlıya sordum kontrol ediyorum dediSporu mu kaldirdilar acaba yapması daha kolay diye ama yani sovmelik tam
Ne Dicek bakalım merak ettimCanlıya sordum kontrol ediyorum dedi