- 74,865
- 39,846
- 113
Gece gece 5.000 lira cebimize koyacaktık Şuraya bak yaPenaltı
Gece gece 5.000 lira cebimize koyacaktık Şuraya bak yaPenaltı
Valla sormaGece gece 5.000 lira cebimize koyacaktık Şuraya bak ya
Bak izle macera maçı var o da üst olacak onun da güzel oranı varValla sorma
sordum sadece fresbinde geçerli her alanda değil milleti kandirmaPromosyon da yazmıyor kayıt ol direk karşına çıkıyor istersen canlı desteğe sorabilirsin
Yav şu konuyu kapatın hayatımda ilk defa üye olmama rağmen ip deyip hesabı kapattılar dolandırıcı bu namussuzlarsordum sadece fresbinde geçerli her alanda değil milleti kandirma
Ödemeler var bı de tam bu zamana denk gelmesi çok koyuyo beAdam everyde 1k 1k basarak 50 k kaybetmis biz nasil kaybetmeyek reis valla imkansiz bazen ya Sans lazim bize 200 bin de kazansak kurtarmiyorki en kotu 1 daire parasi bulmak lazim
Spor mantıklı bende slotu bırakıp spor gececem artık265 ve uçağa girdik 565'te bozduk onlara çıktı anasını satayım arkasından 65'i girdim Bir de patladı 500 kaldı maça gireyim bari
Sağlık olsunAllah belasını versin bin lira çekecektik spor yasak diye girmedik sıfırladım bilerek
Ulan ne güzel oranları vardı Bu da ikiye atmış yaBak izle macera maçı var o da üst olacak onun da güzel oranı var
Geldi miçekim verildi sadece gatesde dedikleri gibi oynadım bakalım yatırcaklar mı
?çekim verildi sadece gatesde dedikleri gibi oynadım bakalım yatırcaklar mı