- 1,507
- 604
- 113
Direk çek bişe oynama100x attı spinlerin sonucu bakıyor 2.100 TL
Fırek cekım vereyımmı
Yoksa cevını varmı?
Bide 2 binmi yoksa bin tlmi cekim
Direk çek bişe oynama100x attı spinlerin sonucu bakıyor 2.100 TL
Fırek cekım vereyımmı
Yoksa cevını varmı?
Bide 2 binmi yoksa bin tlmi cekim
Bakiye düzenlendi çekim gelmedi ama işlemde.işlem detayında kontrol edildi yazıyor henüz gelmediG
Geldi mi
?
[/Bakiye düzenlendi çekim gelmedi ama işlemde.işlem detayında kontrol edildi yazıyor
Neden iptal etmiş sorsana ? Benim ki 1 saattir işlemde ne iptal oldu ne gönderm olduİptal etti çekimi, şimdi sen 2 bin gönder bana
Seninkini unutmuslardir iptal etmeyiNeden iptal etmiş sorsana ? Benim ki 1 saattir işlemde ne iptal oldu ne gönderm oldu
Canlı destek gönderilecek dedi tabi ama ayak olabilirSeninkini unutmuslardir iptal etmeyi
Kontrol ediyorum.Lütfen hattan ayrılmayınız@Shellac konu kilit hocam ödeme yapmıyor artık bakiye siliyo
Sordum şimdi kurallar değişmiş çok çekim oldu galiba sadece aynı oyun devam dedi 🤦🏻Ödeme yapmıyor tertemiz hesap kural ihlalide yol bakıyeyi sildiler
Ben çekim verdim. İptal edildi. Temsilci teyit için arayacakmış.Betsekiz Deneme bonusunu güncellemiş tekrardan aktif https://www.betsekiz100.com/tr/promotions/all/992757/333-deneme-bonusu
Hangi site sekiz mı nice mıBen çekim verdim. İptal edildi. Temsilci teyit için arayacakmış.
SekizHangi site sekiz mı nice mı
Konu farklı ondanSekiz
Alıntı yapıyorum ama nedense olmuyor
Eyvallah hocam sizinde. İyi pazarlar.Konu farklı ondangünün güzel geçsin dost