Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Beyblade03 / Tek Maç

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
2.87

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,534
100,079
113
Dost samimiyet değil bu. Bir iki defa istedi verdim, al dostum bende kazandım sende benden bi sigara iç yazmıyor. Yada kuponda aktif olmuyor, maç bitince paramızı versene
Seni veren el yapmak istiyo demek ki dost veren el alan elden üstündür sen üstün kal istiyo hep

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,717
48,897
113
Dost samimiyet değil bu. Bir iki defa istedi verdim, al dostum bende kazandım sende benden bi sigara iç yazmıyor. Yada kuponda aktif olmuyor, maç bitince paramızı versene
Kupon tutturmak ayrı dert valla parasızlık ayrı dert site bulmak ayrı dert kupon paylaşmak ayrı valla hiç tadı tuzu kalmadı bu kumar işininde Allah hepimizi kurtarsin

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,534
100,079
113
Yani demişim ki bir kaç arkadaşa şans parası diye. @Salobalo12 @savaskurt iki arkadaşa etiket atmışım parasını yollamışım ki çekimim gelmeden cebimde ki paradan yolladım. Bunun üstüne 10 kişi daha mesaj atıyor ayıptır ya
Dost dmyi açıp oraya 15 k yazarsan az bile yazan olmuş sabaha kadar açık bırak 50 yi gormesse foruma girmem bı daha

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,717
48,897
113
Neyi merak edeyim yav 40 yasinda adam burda 20 yasinda cocuklardan para dileniyo bunu mu izlicez
Önce bir herkese sor bakalım bu adamdan para alamayan bu adamın para vermediği kimse varmı forumda diye bu adamın yerdimci olamdigi üye varmı belki fikrin değişir