- 90,562
- 100,110
- 113
Samimiyetten dost başka bir şey değilParamızı versene diyor şu imaya bak ya
Samimiyetten dost başka bir şey değilParamızı versene diyor şu imaya bak ya
Dost samimiyet değil bu. Bir iki defa istedi verdim, al dostum bende kazandım sende benden bi sigara iç yazmıyor. Yada kuponda aktif olmuyor, maç bitince paramızı verseneSamimiyetten dost başka bir şey değil
Bunlar hep nisantasinin marifetleriSamimiyetten dost başka bir şey değil
Seni veren el yapmak istiyo demek ki dost veren el alan elden üstündür sen üstün kal istiyo hepDost samimiyet değil bu. Bir iki defa istedi verdim, al dostum bende kazandım sende benden bi sigara iç yazmıyor. Yada kuponda aktif olmuyor, maç bitince paramızı versene
Neyi merak edeyim yav 40 yasinda adam burda 20 yasinda cocuklardan para dileniyo bunu mu izlicezDenemeden bilemezssinbence merak ediyorsun
![]()
Kupon tutturmak ayrı dert valla parasızlık ayrı dert site bulmak ayrı dert kupon paylaşmak ayrı valla hiç tadı tuzu kalmadı bu kumar işininde Allah hepimizi kurtarsinDost samimiyet değil bu. Bir iki defa istedi verdim, al dostum bende kazandım sende benden bi sigara iç yazmıyor. Yada kuponda aktif olmuyor, maç bitince paramızı versene
Bak nasılda tanıyor beniNeyi merak edeyim yav 40 yasinda adam burda 20 yasinda cocuklardan para dileniyo bunu mu izlicez
Mesaji nie kapadmiyonYani demişim ki bir kaç arkadaşa şans parası diye. @Salobalo12 @savaskurt iki arkadaşa etiket atmışım parasını yollamışım ki çekimim gelmeden cebimde ki paradan yolladım. Bunun üstüne 10 kişi daha mesaj atıyor ayıptır ya
Valla dost bu forum haricinde başka bi yerde görmedim ben böyle şeyKupon tutturmak ayrı dert valla parasızlık ayrı dert site bulmak ayrı dert kupon paylaşmak ayrı valla hiç tadı tuzu kalmadı bu kumar işininde Allah hepimizi kurtarsin
Hepsını raporlaYani demişim ki bir kaç arkadaşa şans parası diye. @Salobalo12 @savaskurt iki arkadaşa etiket atmışım parasını yollamışım ki çekimim gelmeden cebimde ki paradan yolladım. Bunun üstüne 10 kişi daha mesaj atıyor ayıptır ya
Geç kaldım kapadım valla yeter yaMesaji nie kapadmiyon
Dost bence öyle konuşma sen yinede belki anlatılan kadar değilimdir ya belki dahitmisligim da vardır kazaylaNeyi merak edeyim yav 40 yasinda adam burda 20 yasinda cocuklardan para dileniyo bunu mu izlicez
Hayırdır dost bugün arzuhalciligin üstündeHepsını raporla
Kazancın daim olsun dostumGeç kaldım kapadım valla yeter ya
Dost dmyi açıp oraya 15 k yazarsan az bile yazan olmuş sabaha kadar açık bırak 50 yi gormesse foruma girmem bı dahaYani demişim ki bir kaç arkadaşa şans parası diye. @Salobalo12 @savaskurt iki arkadaşa etiket atmışım parasını yollamışım ki çekimim gelmeden cebimde ki paradan yolladım. Bunun üstüne 10 kişi daha mesaj atıyor ayıptır ya
Dost bnde karsıyım bu olaya adam zaten ıstese yazar tanıdıklarına ona dm atılması ıstenmesı yanlısHayırdır dost bugün arzuhalciligin üstünde![]()
Önce bir herkese sor bakalım bu adamdan para alamayan bu adamın para vermediği kimse varmı forumda diye bu adamın yerdimci olamdigi üye varmı belki fikrin değişirNeyi merak edeyim yav 40 yasinda adam burda 20 yasinda cocuklardan para dileniyo bunu mu izlicez
Sordum dilenci dedilerÖnce bir herkese sor bakalım bu adamdan para alamayan bu adamın para vermediği kimse varmı forumda diye bu adamın yerdimci olamdigi üye varmı belki fikrin değişir
Bak bak bak sen yaşamış gibisin sankiDost bnde karsıyım bu olaya adam zaten ıstese yazar tanıdıklarına ona dm atılması ıstenmesı yanlıs