- 2,977
- 957
- 113
Hangi oyunda oynadinizBen senden 10dakika önce çekim talebi verdim bizim ki ödenmedi hala
Hangi oyunda oynadinizBen senden 10dakika önce çekim talebi verdim bizim ki ödenmedi hala
Hungry WolfHangi oyunda oynadiniz
Hangi oyundaÇekim geldi arkadaslar. 16000 oldu bakiye 2500 çekim verdim geldi site guvenilir slotlarida iyi.
Ya bı yuri git sildiler parayı hala güvenilir dyor ya sen cektm diye guvenilrmi olyor bzim larayi sildi engelledi çok guvenliÇekim geldi arkadaslar. 16000 oldu bakiye 2500 çekim verdim geldi site guvenilir slotlarida iyi.
çekim yapıldı kardeşYa bı yuri git sildiler parayı hala güvenilir dyor ya sen cektm diye guvenilrmi olyor bzim larayi sildi engelledi çok guvenli
Hangi oyunda çevirdin dostÇekimi 10 dk da ödediler
bu oyunda kardeşHangi oyunda çevirdin dost
Satın alım mi yaptinbu oyunda kardeş
Farklı sağlayıcı da geçerli, gates 1000 de nasıl yaptınTC kimlik bile yazmadım siteye üye oldum 15 dk'da 13K oldu kasa çekim talebi verdim 5 dk'da 2500 hesaba geldi paylaşan arkadaşa teşekkürler gates 1000de oynadım
Ya kardeş galiba anlamıyorsun sana verdiler diye güvenilir olmyor benimkinide sildiler afiyet olsun cektiysen ama yaramaz bı siteçekim yapıldı kardeş