- 2,358
- 1,845
- 113
Arap ligi 90+ da geldiBu gün de bir kupon Hazırladım Takdir ve yorumlarınıza sunuyorumGelirmi dersiniz? Ekli dosyayı görüntüle 51211 Ekli dosyayı görüntüle 51212
Evet kardeşim dün gelen kupon da aynısı oldu bekleyim bakalım ne olacak teşekkür ederimArap ligi 90+ da geldiUmarım gelir kupon güzel bol şanslar Cumali
![]()
Nasip kardeşim ne diyeyim bekleyip göreceğiz bakalım..Barca üst olmaz brnce
Amin kardeşim okunmuş kuponmu bu bol şansNasip kardeşim ne diyeyim bekleyip göreceğiz bakalım..
Bol şans abi inş gelir gelme olasılığı yüksek bir kuponBu gün de bir kupon Hazırladım Takdir ve yorumlarınıza sunuyorumGelirmi dersiniz? Ekli dosyayı görüntüle 51211 Ekli dosyayı görüntüle 51212
Amin..... İnşallah üstadBol şanslar reis barça maçından yatmassın inşallah
Kötü olmuş kardeşim geçmiş olsunGelme ihtimali yüzde 0.8 yattıkEkli dosyayı görüntüle 51220
Vallahi bilmiyorum kardeşim ben en çok genoa torino dan çekiniyorumBol şans abi inş gelir gelme olasılığı yüksek bir kupon
Bile bile girdim knki zaten batıcaz böyle batalım dedik bideKötü olmuş kardeşim geçmiş olsun
O gelir de barça biraz sakat gibi inş oda gelir ama bakalım şans abiVallahi bilmiyorum kardeşim ben en çok genoa torino dan çekiniyorum
Aynen yattı bile basket de 1.30 danTekten yatacan 1 30 laneti