- 6,415
- 2,551
- 113
Kanka bugün bende bundan muzdaripim kazayı sıfırladım bunlar yüzünden aynı maçlarımı oynamışız napmisizAnasını satayım ilk yarı gol oynuyoruz ikiside iy 0 0 bitiyor birinde 5 diğerinde 4 gol oluyor ikinci yarı nasıl sikecklerini şaşırdılar tesadüf olamaz abi iy gol olmaz dediğimiz maçta 2 gol oluyor ben bunların varya....
Hocam iyice cığrından cıktı bu iş artık ben tek slot oynuyorum en azından izleyip kanser olcama makine bazen sağlam para veriyor çekip yiyorum slota kazancan paraları futbolda kazanmak için 1 günün gidiyor bide slota 30 dakikada cok para yada kasa 0Anasını satayım ilk yarı gol oynuyoruz ikiside iy 0 0 bitiyor birinde 5 diğerinde 4 gol oluyor ikinci yarı nasıl sikecklerini şaşırdılar tesadüf olamaz abi iy gol olmaz dediğimiz maçta 2 gol oluyor ben bunların varya....
Çıldırmamak elde değil bide barça yeniliyor bu o larına birileri para veriyor sağlam döndürüyorlar düzeni düzüken yine biz oluyoruzHocam iyice cığrından cıktı bu iş artık ben tek slot oynuyorum en azından izleyip ipneleri kanser olcama makine bazen sağlam para veriyor çekip yiyorum slota kazancan paraları futbolda kazanmak için 1 günün gidiyor bide slota 30 dakikada cok para yada kasa 0
Maç mı vardı zaten knk herkes aynı emin ol bu gün milleti soydular hayır iy 1 gol atamayan takımlar nasıl ikinci yarı birinde 4 birinde 5 gol oluyor da tek oynamadığım Torino maçı iy 1.5 üst oluyorKanka bugün bende bundan muzdaripim kazayı sıfırladım bunlar yüzünden aynı maçlarımı oynamışız napmisiz
exeter maçıyla barcelona maçları mı yoksa ben de exetere ilk yarı gol girdim atamadılar uyuz oldum ikinci yarı 1,5 üst girdim ordan kurtardıkAnasını satayım ilk yarı gol oynuyoruz ikiside iy 0 0 bitiyor birinde 5 diğerinde 4 gol oluyor ikinci yarı nasıl ....şaşırdılar tesadüf olamaz abi iy gol olmaz dediğimiz maçta 2 gol oluyor ben bunların varya....
Aynen ing maçı ikisininde saatli bomba gibi kurmuş birileriexeter maçıyla barcelona maçları mı yoksa ben de exetere ilk yarı gol girdim atamadılar uyuz oldum ikinci yarı 1,5 üst girdim ordan kurtardık
Ümitsiz yaşamak olmaz azda olsa içinde ümit olsun gelirBu gün de bir kupon Hazırladım Takdir ve yorumlarınıza sunuyorumGelirmi dersiniz? Ekli dosyayı görüntüle 51211 Ekli dosyayı görüntüle 51212
Umut fakirin ekmeği diye de bir gerçek varÜmitsiz yaşamak olmaz azda olsa içinde ümit olsun gelir
Zenginin ne işi olcakki burdaUmut fakirin ekmeği diye de bir gerçek var![]()
Fakir umutun oyuncağı olmuş hey yavrum heyyUmut fakirin ekmeği diye de bir gerçek var![]()