- 6,870
- 10,914
- 113
teşekkürler dost @Umutks41 

ne çekmesi dost kupon fiyatını anca karşılıyor bu kazançTebrikler dost parayı çek
Tamam dost rahat ol gece uzun 4 5 kombine daha yaparız bu gece erken yatmak yok küserimne çekmesi dost kupon fiyatını anca karşılıyor bu kazanç
dişe dolgu yapıldı cok fena agrıyor dost zor dayanıyorum kırmamaya calıscam seni amaTamam dost rahat ol gece uzun 4 5 kombine daha yaparız bu gece erken yatmak yok küserim
Bol sans canim cok sikkin kafa dagitmaya geldim kupona denk gelmem cok iyi olduteşekkürler dost @Umutks41 Ekli dosyayı görüntüle 125900
hayırdır nolduBol sans canim cok sikkin kafa dagitmaya geldim kupona denk gelmem cok iyi oldu
Gecmıs olsun dost benımde hafiften sızlamaya basladı her sene 2 ay falan dişim fena ağrıyor çekmiyorlarda 3 doktora gittim 3 ü de çekilmez dedi kök diş ve kırıkdişe dolgu yapıldı cok fena agrıyor dost zor dayanıyorum kırmamaya calıscam seni ama
😁 Yok dost oynamadım başlamadan helen aynısına basmasa Tenisi En sevdigim![]()
![]()
Bastan soyle Dost umut oynadıysa Takıp etmıyelım
![]()
![]()
gecmis olsun sana da dost. bana da kanal yapıldı gecen ay 2-3 dişe de dolgu lazımdı sınavlar yüzünden gidememiştim dün gittim tekrardan, 2-3 dişe dolgu yapılacak 20liklerin cekilmesi lazım dedi korktum baska disciye gittim o gerek yok dedi çekmeye ona yaptırdık bakalım pederin dişçisi. pederi tanıyor diye kıyak yapar dedik belki herif 250 soktu tek dolgudanGecmıs olsun dost benımde hafiften sızlamaya basladı her sene 2 ay falan dişim fena ağrıyor çekmiyorlarda 3 doktora gittim 3 ü de çekilmez dedi kök diş ve kırık
Bu gece 5 adet diş parası kazandırıcam sana dost rahat olgecmis olsun sana da dost. bana da kanal yapıldı gecen ay 2-3 dişe de dolgu lazımdı sınavlar yüzünden gidememiştim dün gittim tekrardan, 2-3 dişe dolgu yapılacak 20liklerin cekilmesi lazım dedi korktum baska disciye gittim o gerek yok dedi çekmeye ona yaptırdık bakalım pederin dişçisi. pederi tanıyor diye kıyak yapar dedik belki herif 250 soktu tek dolgudan
Tmm dost bol sansben bir gecenin nba kuponunu yapmaya gidiyorum ilk maç başlayacak şimdi sanırım size emanet dostlar
Dost neden paylasıyor sun beni ? Mahrumiyet söz konusu @Shellac banlanmasını talep ediyorumUmut ifsan elimde