Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti bjornensz / VIP Grup Masa Tenisi 2’li Kombin

Kupon Miktarı
59
Kupon Oranı
3.422

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,895
52,713
113
Zaten canım sıkılıyo bari senin kuponları takip edelim ben oynasam gelmezdi maç verince geliyo

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,895
52,713
113
dişe dolgu yapıldı cok fena agrıyor dost zor dayanıyorum kırmamaya calıscam seni ama
Gecmıs olsun dost benımde hafiften sızlamaya basladı her sene 2 ay falan dişim fena ağrıyor çekmiyorlarda 3 doktora gittim 3 ü de çekilmez dedi kök diş ve kırık

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,870
10,914
113
Gecmıs olsun dost benımde hafiften sızlamaya basladı her sene 2 ay falan dişim fena ağrıyor çekmiyorlarda 3 doktora gittim 3 ü de çekilmez dedi kök diş ve kırık
gecmis olsun sana da dost. bana da kanal yapıldı gecen ay 2-3 dişe de dolgu lazımdı sınavlar yüzünden gidememiştim dün gittim tekrardan, 2-3 dişe dolgu yapılacak 20liklerin cekilmesi lazım dedi korktum baska disciye gittim o gerek yok dedi çekmeye ona yaptırdık bakalım pederin dişçisi. pederi tanıyor diye kıyak yapar dedik belki herif 250 soktu tek dolgudan

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,895
52,713
113
gecmis olsun sana da dost. bana da kanal yapıldı gecen ay 2-3 dişe de dolgu lazımdı sınavlar yüzünden gidememiştim dün gittim tekrardan, 2-3 dişe dolgu yapılacak 20liklerin cekilmesi lazım dedi korktum baska disciye gittim o gerek yok dedi çekmeye ona yaptırdık bakalım pederin dişçisi. pederi tanıyor diye kıyak yapar dedik belki herif 250 soktu tek dolgudan
Bu gece 5 adet diş parası kazandırıcam sana dost rahat ol