- 17,688
- 19,110
- 113
Yavsaklar isteŞaka gibi madem yapabiliyodunuz niye 3 dakka boş geçti aw
Yavsaklar isteŞaka gibi madem yapabiliyodunuz niye 3 dakka boş geçti aw
Budamı gol değil be hocaYavsaklar iste
Adam kaybetti kanka 🤣Bol sans
Uzuldum gexmis olsunAdam kaybetti kanka 🤣
Ben 2 gün önce çektim 4 6 saat sonra gonderdilerGeçmiş olsun, youwin kripto işlem süresi bilen var mı çekim için?
2K çekicem 10fs ile yükseldi biraz, kendi kripto adresime giremiyorum da tel vs güncel değil diye vbet çeksem 1 saat içinde atar mı
Paribuya falan çek Garanti olsunGeçmiş olsun, youwin kripto işlem süresi bilen var mı çekim için?
2K çekicem 10fs ile yükseldi biraz, kendi kripto adresime giremiyorum da tel vs güncel değil diye vbet çeksem 1 saat içinde atar mı
Girme o riskeGeçmiş olsun, youwin kripto işlem süresi bilen var mı çekim için?
bul forumdan birini uğraşma site kriptosu ile güvencesi yok o şekilde.Geçmiş olsun, youwin kripto işlem süresi bilen var mı çekim için?
Hapis mi ceza mı garanti olsun paribuya çekince dostParibuya falan çek Garanti olsun
Yaz adres çekiyim sana kankabul forumdan birini uğraşma site kriptosu ile güvencesi yok o şekilde.
Çarpılma kankaYaz adres çekiyim sana kanka
dm atıyorum halledelimYaz adres çekiyim sana kanka
Kara çarpmaz çarparsa da uğurlar olsun 2K için 😅Çarpılma kanka
la yok 2k için kendimize mi sövdürelim 50k felan olsaydı neyse ahahaKara çarpmaz çarparsa da uğurlar olsun 2K için 😅
Sen 200 lira için bile sövdürürsün kendine 🤣la yok 2k için kendimize mi sövdürelim 50k felan olsaydı neyse ahaha![]()
TebriklerGeçmiş olsun, youwin kripto işlem süresi bilen var mı çekim için?
Bnde 2 3 gün önce 5 cekdim 3 dkda geldiBen 2 gün önce çektim 4 6 saat sonra gonderdiler
Ferdi 500 yokTebrikler