- 23,422
- 9,247
- 113
hadi sen 1000 mesaj yapmaya çalışta başkana yapış al ödülünü her konuda yazarakSen 200 lira için bile sövdürürsün kendine 🤣
hadi sen 1000 mesaj yapmaya çalışta başkana yapış al ödülünü her konuda yazarakSen 200 lira için bile sövdürürsün kendine 🤣
50K olsa 2 gün beklerdim o havalenin gelmesini 😅la yok 2k için kendimize mi sövdürelim 50k felan olsaydı neyse ahaha![]()
Yazık sana 🤣hadi sen 1000 mesaj yapmaya çalışta başkana yapış al ödülünü her konuda yazaraksen 5 liralık bile değilsin zaten ahah
1000 mesaj yapmıştı o son 2 hafta konular silinince tekrar yapmaya çalışıyordur 😅hadi sen 1000 mesaj yapmaya çalışta başkana yapış al ödülünü her konuda yazaraksen 5 liralık bile değilsin zaten ahah
aynen dost gece mesaisi yapıyor şuan1000 mesaj yapmıştı o son 2 hafta konular silinince tekrar yapmaya çalışıyordur 😅
Besiktası cagiralim bekle garanti olsun 🙂Kara çarpmaz çarparsa da uğurlar olsun 2K için 😅
Alacağım ödülün parasını sen mi vereceksin ki sana giren çıkan ne boş adam🤣aynen dost gece mesaisi yapıyor şuan![]()
Ya havale de çekerdim 2-3 gündür kumar oynama isteği sıfır öyle konuyu görünce youwin girdim 10₺ verdi 10₺ Spin attım 4K ödedi 2 kayıp 2 çekimBesiktası cagiralim bekle garanti olsun 🙂
böyle senin gibi çapsızlara ödül vermemek lazım 500 tl için şekilden şekile giren maymunları görünce eğlenesim geliyorAlacağım ödülün parasını sen mi vereceksin ki sana giren çıkan ne boş adam🤣
yav şu parayı çekmeden banlanma bak 😅böyle senin gibi çapsızlara ödül vermemek lazım 500 tl için şekilden şekile giren maymunları görünce eğlenesim geliyor![]()
Oda guzel hic yokdanYa havale de çekerdim 2-3 gündür kumar oynama isteği sıfır öyle konuyu görünce youwin girdim 10₺ verdi 10₺ Spin attım 4K ödedi 2 kayıp 2 çekim
Çapsız diyene bak adamın 2000 lirasını çalacak ağzından salya akıyor bana çapsız diyor 🤣böyle senin gibi çapsızlara ödül vermemek lazım 500 tl için şekilden şekile giren maymunları görünce eğlenesim geliyor![]()
işte onu ben yapmam ama sen kesin yapardın kıskandın mı yoksaÇapsız diyene bak adamın 2000 lirasını çalacak ağzından salya akıyor bana çapsız diyor 🤣
Yapmam diyen yapar onu görürüz adamın parasını çaldığında 🤣işte onu ben yapmam ama sen kesin yapardın kıskandın mı yoksa![]()
böyle tanıdığım bildiğim kişilere öyle şeyler yapmam ben beni kendinle karıştırma canım resimde ki tipe bak hele tam hırsızlar koğuşu mahkumuYapmam diyen yapar onu görürüz adamın parasını çaldığında 🤣
Resimdekini ben sanıyor kıyamam meczup ya 🤣böyle tanıdığım bildiğim kişilere öyle şeyler yapmam ben beni kendinle karıştırma canım resimde ki tipe bak hele tam hırsızlar koğuşu mahkumu![]()
sen sandığımı nerden çıkardın şapşik , ama bu tipten daha bi tipsizsin o kesinResimdekini ben sanıyor kıyamam meczup ya 🤣
Yaz yaz bana faydan var böyle 🤣sen sandığımı nerden çıkardın şapşik , ama bu tipten daha bi tipsizsin o kesin![]()
Flood yaptığını yazdığın için kesin birisi bildirmiştir seni konuyu izleyen reis hem mesajın silinir hem banlanırsınYaz yaz bana faydan var böyle 🤣
Flood yapmıyorum ki buyursun baksın. @ShellacFlood yaptığını yazdığın için kesin birisi bildirmiştir seni konuyu izleyen reis hem mesajın silinir hem banlanırsın