Ulan ege tam 19 dün senin yüzünden beğeni yi çektim saymak için nasıl olacak simdiZaten ilk 19 ödül alıyo 19 hariç
Esprisi bile komik değil seni düzerimtayir parayı alıp kaçmasın yakalayin oniiiii
Bölüselim bana geleni np dostUlan ege tam 19 dün senin yüzünden beğeni yi çektim saymak için nasıl olacak simdi
Tahir abi ben 19 .siradaydim bu hain @egehandro yüzünden çektim geçmiş mesajlarimda var konuda nasıl olacakEsprisi bile komik değil seni düzerim
En son alıp gidecek kişi lafını bil mehemettayir parayı alıp kaçmasın yakalayin oniiiii
Ulan ege hayrını gör 500 borçlusun banaBölüselim bana geleni np dost
Ödülü ilk 16 alıyo zaten 19 olman da bi şey değiştirmezdi ki 😅Tahir abi ben 19 .siradaydim bu hain @egehandro yüzünden çektim geçmiş mesajlarimda var konuda nasıl olacak
Knk dalgamı geciyon 19 demedinmi niye kendimi rezil ettim senin yüzünden yakistiramadimÖdülü ilk 16 alıyo zaten 19 olman da bi şey değiştirmezdi ki 😅
Ben ilk 10 dan sorumluyum kardesim keske çekmeseydinTahir abi ben 19 .siradaydim bu hain @egehandro yüzünden çektim geçmiş mesajlarimda var konuda nasıl olacak
16+seçtiği diğer rollerden 3 kişi, 19 kişiye atıyor yani kankamKnk dalgamı geciyon 19 demedinmi niye kendimi rezil ettim senin yüzünden yakistiramadim
2.paylasimdaki beğenilere de bakılıyor olması lazım 1.paylasimdaki begenilerle eslesiyor ya kral sıra kaydığı için Deveci de var bende varım meselaÖdülü ilk 16 alıyo zaten 19 olman da bi şey değiştirmezdi ki 😅
Hakkım yokmuş zaten abi bu ege bizi kandirmisBen ilk 10 dan sorumluyum kardesim keske çekmeseydin
Anladım kardeşim sagol16+seçtiği diğer rollerden 3 kişi, 19 kişiye atıyor yani kankam
İkinci paylaşım üzerinden yapmıyor dost, ilk paylaşımı beğenen ilk 16 kişi dedi bunu açıkladı zaten2.paylasimdaki beğenilere de bakılıyor olması lazım 1.paylasimdaki begenilerle eslesiyor ya kral sıra kaydığı için Deveci de var bende varım mesela
Ferdi aliyormu odulİkinci paylaşım üzerinden yapmıyor dost, ilk paylaşımı beğenen ilk 16 kişi dedi bunu açıkladı zaten
Evet aynen öyle ilk 16 kişi dedi açıklama yaptı zatenİkinci paylaşım üzerinden yapmıyor dost, ilk paylaşımı beğenen ilk 16 kişi dedi bunu açıkladı zaten
2.paylasim maçı niye yapıldı o zaman mantikenİkinci paylaşım üzerinden yapmıyor dost, ilk paylaşımı beğenen ilk 16 kişi dedi bunu açıkladı zaten