İki kuponu da ilk 16 ya göre baz aldıİkinci paylaşım üzerinden yapmıyor dost, ilk paylaşımı beğenen ilk 16 kişi dedi bunu açıkladı zaten
İki kuponu da ilk 16 ya göre baz aldıİkinci paylaşım üzerinden yapmıyor dost, ilk paylaşımı beğenen ilk 16 kişi dedi bunu açıkladı zaten
Erhan gibi blokede gelebilirEsprisi bile komik değil seni düzerim
Kral istediğine dağıtır o ayrı mesele de paylaşım niye yapıldı o zaman ilk beğenenler orda da var otomatikman sıra atlıyor Deveci de bende varım oradaEvet aynen öyle ilk 16 kişi dedi açıklama yaptı zaten
ESPİRİ DEYİLDİEsprisi bile komik değil seni düzerim
Kardeşim tanımadığın insanlar hakkında yorum yapmaErhan gibi blokede gelebilir
Gelirse bloke bizde para var atarız kafanı yormaErhan gibi blokede gelebilir
Sonradan görüp beğenenlerde faydalansın dediya adamKral istediğine dağıtır o ayrı mesele de paylaşım niye yapıldı o zaman ilk beğenenler orda da var otomatikman sıra atlıyor Deveci de bende varım orada
Bu maçta gelirse diğer beğenen 8 kişi dedi dost, daha fazla kişiye ulaşmak için yaptı yani2.paylasim maçı niye yapıldı o zaman mantiken
yedin mi paralari😀Sonradan görüp beğenenlerde faydalansın dediya adam
Kardeş tahir dediğin adama cebimdeki bütün parayı emanet ederim tanımadığın insanlar hakkında boş yapma tahirin adamlığı sana fazla gelirErhan gibi blokede gelebilir
Tanıdık işte ödül parasını yiyip bloke geldi dedi nüfüsuma alcak halim yok bu kadar yeterKardeşim tanımadığın insanlar hakkında yorum yapma
Ne diyon suloyedin mi paralari😀
Attım knk 😁Beyler ilk 9 Dan iban isticem sadece isim soyisim iban lütfen
Onan bişey demedim kiKardeş tahir dediğin adama cebimdeki bütün parayı emanet ederim tanımadığın insanlar hakkında boş yapma tahirin adamlığı sana fazla gelir
HEEn tepedeyim
Hani beni yoksaymıştınGelirse bloke bizde para var atarız kafanı yorma